Rózsaszín csomó a hányásomban, mi okozza?
Ma nagyon lázas voltam eddig egész nap, szinte csak ittam. Inni teát ittam, illetve eszegettem almát de nem igazán esett jól.
Most pedig délután ki is jött belőlem az alma, azonban az alma szín mellett volt egy ilyen rózsaszínes csomó is, ez mi volt szerintetek?
Hát akkor úgy magyarázom, hogy az almánk a barnásabb színe mellett kijött egy rózsaszínesebb anyag is a gyomorból.
Habár bevettem ma egy Jutavit vitamint ami nagyon szarul esett ráadásul annak ha jól emlékszem olyan színe van, de annak fel kellett volna oldódnia azóta, nem?
Hát nagyon remélem
Köszönöm a válaszokat
Az sincs kizárva.
Azóta voltam megint egyszer az már tisztább volt.
Annyi még, hogy ha véletlenül odakerülök, hogy kiszáradok és infúziót kellesz igénybe venni akkor ugye nem covid osztályra? Csak mert hallottam ilyen rémhíreket, hogy "egészséges" embereket elaltatták és tesztalanyként használták, ráadásul a statisztika miatt bevonták a koronavírusosok közé, félek ettől nagyon.
Ugye nem covid osztályra küldenek**
Ezt akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!