Ez normális lehet nyirokcsomóknál?
22/F vagyok. Az a helyzet, hogy a múlt szombaton részt vettem egy elég kiadós házibuliban, alkohol- & cigarettamennyiséget illetően, és lehet, hogy egy kicsit megfáznom is sikerült.
Másnap délután vettem észre, hogy a tarkómon, a hajvonalamnál megjelent egy nyirokcsomó, majd mellette még egy. Piros felettük a bőr, és érzékenyek, ez úgy tudom, "jó", mert az a bajos kategória, ha érzéketlenek, satöbbi. Max. 1 centi lehet a nagyobbik.
Összefügghet a megjelenésük a hétvégi dolgokkal?
Igazából néhány nyirokcsomó alapban is tapintható a nyakamon itt-ott már lassan másfél éve, ezeket annó megnézettem dokival, ő nem találta kórosnak még a legnagyobbat sem, és azóta sem volt velük különösebben semmi bajom.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha a tarkódon van az pattanás, esetleg zsírcsomó, ami ártalmatlan.
Nekem is zsírosabb, pattanásosabb a bőröm ilyen ivászat után, mert sok a méreganyag a szervezetben
Zsircsomo.
A nyirokcsomoknak adott helyuk van, nem keletkeznek csak ugy itt-ott.
Ha nyugtalan vagy, akkor egy verkep sokat segithet a megnyugtatasodban/okok kideriteseben.
Azért kétlem, hogy zsírcsomó lenne, mert Googleben keresgélve találtam olyan képeket, amin ott jelzik a nyirokcsomót, ahol nekem is van az egyik a kettő közül.
Plusz, nem hinném, hogy zsírcsomó így viselkedne, sajna a nyirokcsomókkal van korábbról tapasztalatom, és ezek olyanok.
Ertem.
Akkor legyszives vervetelre indulj. A thrombocitaszamod es a fvs szamod arulkodo lesz. Tobbek kozott.
Kedves 7-es. Nem, nem irok hulyeseget.
Soha.
Viszont orulok, hogy nem lettel lyphomas, latom az lejott, hogy emiatt irtam azt, amit.
Kerdezo, nem szeretnelek, nem is akartalak megijeszteni. Hetesnek abban igaza van, hogy nem tartanak regota a tuneteid. Szerencsere.
Reszemrol az alkohol utani pirossag es a fajdalom az, ami miatt nem irhattam, nem irhatok mast.
Jo egeszseget kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!