Vajon koronàs vagyok?
Az lenne hogy màr 7 napja magas làzam van (mellkas és fej) bővebben lent.
Az egész màsodikàtól kezdődött.
•Első nap.
{Éjfélkor kezdődött} làz (Fej és mellkas talàn egész test)
-
•Màsodik nap.
Làz és fejfàjàs (mellkas és fej talàn egész test)
-
•Harmadik nap.
Torokfàjàs és làz (mellkas és fej) [orvossàgot szedek és szopogató tablettát]
-
•Negyedik nap.
Torokfàjàs és làz (mellkas és fej) [Teàba kikevert gyógyszert iszok és szopogató tablettàt veszek be]
-
•Ötödik nap.
Sokkal jobban vagyok tegnapóta màr kint is voltam. [De este vissza jött a làz és gyenge is vagyok] | hasmenés tünet kezdete |
-
•Hatodik nap.
Làz és fejfàjàs gyengeség (mellkas és fej / gyengeség az egész testre hat) [Teàba kikevert gyógyszert iszok]
-
•Hatodik/hetedik nap {9/10 dike} (23:??)
Hidegràzàs 25-30 perces nagyon magas làz (Életemben nem éreztem ilyen magas làzat) ekkor maradt a làz és a hasmenés mostanàig.
-
•Hetedik nap. {8adika}
Hasmenés fejfàjàs torokfàjàs nehéz légzés (kicsiket lélegzek) nincs vége még a napnak amikor írom...
-
------------------------------
Lenne itt még valami furcsasàg
------------------------------
Ha elkezdem letenni a fejem és behunyom a szemem elkezdek izzadni fel megy a vérnyomásom és szédülni és alig kapok levegőt (probàlok aludni) miért van ez?
Holnapra kértem beutalót szóval holnap el megyek orvoshoz mert eddig nem tudtam menni...
Már a legtöbb tünet elmúlt de ezek maradtak:
Nyomó érzés a mellkasom tompán "fáj" (csak középen) talán a torkom is fáj egy kicsit, vérnyomásom van.
Adok több adatot az elmúlt napokról.
19dikén (nem ez a hónap) egy meg ittunk 700ml votkát kb a felét én ittam meg amitől berúgtam és kint is voltunk (hidegben) (hell-el felöntve) aztán 27-28 dikán megint ittunk egy 500ml abból megittam 10-15 százalékát ( ezek alatt a votkát kevertük colával és hell-el) 2dikán kezdődött a láz. Akkor most nyelőcsővemell lett baj hogy középül fáj? A mellkasom közepén. Ahogy elnézem a fejem is fáj. Az elmúlt napokban sokszor fájt a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!