Vajon koronàs vagyok?
Az lenne hogy màr 7 napja magas làzam van (mellkas és fej) bővebben lent.
Az egész màsodikàtól kezdődött.
•Első nap.
{Éjfélkor kezdődött} làz (Fej és mellkas talàn egész test)
-
•Màsodik nap.
Làz és fejfàjàs (mellkas és fej talàn egész test)
-
•Harmadik nap.
Torokfàjàs és làz (mellkas és fej) [orvossàgot szedek és szopogató tablettát]
-
•Negyedik nap.
Torokfàjàs és làz (mellkas és fej) [Teàba kikevert gyógyszert iszok és szopogató tablettàt veszek be]
-
•Ötödik nap.
Sokkal jobban vagyok tegnapóta màr kint is voltam. [De este vissza jött a làz és gyenge is vagyok] | hasmenés tünet kezdete |
-
•Hatodik nap.
Làz és fejfàjàs gyengeség (mellkas és fej / gyengeség az egész testre hat) [Teàba kikevert gyógyszert iszok]
-
•Hatodik/hetedik nap {9/10 dike} (23:??)
Hidegràzàs 25-30 perces nagyon magas làz (Életemben nem éreztem ilyen magas làzat) ekkor maradt a làz és a hasmenés mostanàig.
-
•Hetedik nap. {8adika}
Hasmenés fejfàjàs torokfàjàs nehéz légzés (kicsiket lélegzek) nincs vége még a napnak amikor írom...
-
------------------------------
Lenne itt még valami furcsasàg
------------------------------
Ha elkezdem letenni a fejem és behunyom a szemem elkezdek izzadni fel megy a vérnyomásom és szédülni és alig kapok levegőt (probàlok aludni) miért van ez?
Szerintem nagyon megfáztál, illetve (nem biztos, csak feltételezem, vírustól eltekintve velem is így volt, mikor nagyon megfáztam) lehet a gyenge immunrendszered miatt tart több napig a felépülés.
De ha mindenképp meg szeretnél nyugodni csináltass tesztet, azzal biztosra mész!
Elfelejtettem azt is leírni hogy haveromal votkàt ittunk 2 decis pohàrba kb 3-4 ittam meg ez volt 26dikàn
Most arra is gyanakszok hogy 28 vagy 29kén nyitott ablakkal aludtam. Valaki furcsaságra tudd valamit?
Lehet akár egy erősebb megfázás amit nehezen küzd le az immunrendszered, de a covid se kizárható mondjuk szerintem kicsi az esélye. Télen a fél világ meg van fázva, ha mindre rá akarják majd fogni hogy covid, szépen fogunk kinézni.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!