Koronás vagyok?
Figyelt kérdés
Ma egész nap úgy éreztem hogy fájt a torkom a fejem és nagyon köhögtem és estére hányingerem van nem tudom mit tegyek2020. ápr. 13. 22:06
1/5 anonim válasza:
Vegyél be hányinger csillapítót és feküdj le.
2/5 anonim válasza:
Holnap hívd fel a háziorvost. Antibiotikumot fog felírni valószínűleg a mostani vírus járvány miatt.
3/5 anonim válasza:
Hahaha látom mit tettél előző...
Na várjuk a virológiai szakértőket ahogy ugranak a hozzászólásra mindenkit megvilágosítva a vírusok és baktériumok közötti különbségről,
3,
2,
1,
GO
4/5 anonim válasza:
Pedig adnak antibiotikumot is a mostani járvány alatt a koronavirus kezelésre a kórházban :).
5/5 anonim válasza:
1. Ignoráld a sok hülye trollt.
2. Hívd a házi orvosod, számolj be neki a tüneteidről.
Ha úgy van, hogy tényleg kimegy érted a mentő (ez nagyon sokáig tarthat) készülj fel, pakold be amit kell, és tudd, hogy a vizsgálat előtt kb. 1 óráig nem szabad enni, az eredményről pedig a háziorvost értesítik.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!