Ez lehet COVID? (hosszú)
Nekem szinte ugyan ilyen tuneteim vannak, holnap megyek tesztre. Egyebkent miert nem kertel hatosagi tesztet?
Illetve ennyi idovel a fertozes utan a gyorsteszt is kimutatja, hogy atestel e rajta, az meg csak 8000Ft.
2. Hatosagit azert nem kertem, mert az elejen tenyleg elhittem, hogy negativ, azota meg munkatarsam meselte, hogy o is harom hete var mar, hogy jojjenek ki tesztelni, de semmi. Koszi az infot, a gyorstesztet akkor megnezem magamnak. Egyebkent jobbulast kivanok, majd ird le a teszt eredmenyet 🙂
3. Azt hittem, hogy valami troll vagy, de akkor kivanom, hogy anyukaddal rendezodjon a kapcsolatod 😀
A tünetek mindenképpen covidra mutatnak, a szaglás/ízlelés zavara jellegzetes tünet. Az ellenanyag kimutatáson alapuló teszt kicsit kevésbé megbízható, mint a PCR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!