Kötelező lázmérés, de így?
Gyerekek, ezt nem hiszitek el!
Vetettem egy pillantást rá, hogyan engedik be a gyerkőcöt az iskolába.
A portás néni mindenkinek a homlokát végigsimította, logikusan gondolkozva azért, hogy ne lógjon oda a haj, majd megcélozta a lázmérővel.
Na most ezek után kérdem én: Ha valaki fertőzött, akkor szépen átviszi így mindenkire a vírust.
Ez most komoly? Nem kaptak tájékoztatót az iskolák arról, hogy ezt kontaktusmentesen kellene csinálni?
Nyilván sokféle szakember sokféleképp vélekedik, szerintem sok értelme van, fontos, hogy védjük gyermekeink testi és lelki egészségét, átgondoltan.
pastebin.com/maCe4xBn
Lehet gondolkodni többféle megoldáson, a maszkon is sokat vitáznak, melyik mennyit ér (főként forintban és haszonban, meg ki hasz ná lás ban).
Eleve hogy lehet ezt portás nenire bízni (amikor még egyes tanárok is elnaggyazzak...)!?
Mellesleg állítólag akár gyerekre is lehet bízni!
Egyébként meg nem kaptunk a hőmérőkhoz magyar nyelvű használat útmutatót sem!
Jaj ne mar. Eddig a maszkot kell-e venni, aztan miert szunetben miert ugy ugyis lefertozi, majd miert kell lazat merni majd miert igy. Portasnenin es gyereken voot maszk? Ha ugen akkor remelhetoleg elotte se kente a taknyat egyik se a homlokara es a kezere se. A virusrol nagyjabol mar tudni, hogy megse a targyakon hagyott nyalcsepped es takonycsepped fog mast fertozni, hanem az egy legter, egymas nyakaba es arcaba liheges azaz kozvetlenul cseppfertozes. Csak az elejen meg jobb volt az elovigyazatossag.
Portasneni meg majd megszokja es a jovo heten mar verprofi oesz sot gyerekeket homlokon fujja fertotlenitovel, hogy utana azon is lehessen haborogni.
Korhazakban es nem kevesbe jarok mindenhol portas, odaallitott noverketanonc, asszisztens, betegiranyito stb mer. Sit volt ahol valami 17-nek kinezo raktarost allitottak oda es ossze vissza benazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!