Most járvány van vagy járványveszély van?
A 10esnél a kulcsszó(mondat)
"Illetve van összefüggés a maszk használat elutasítása és az intelligenci szint között!"
Pontosan, mikor a TV-ben mondják hogy vírus, akkor mind meghalunk, ha jönnek a migráncsok akkor jajj lesz nekünk, mikor Orbán a vagyonnyilatkozatában állítja hogy van egy hitellel terhelt lakása és semmi más, elhisszük. Ok. szép napot mindenkinek.
14eske, én sem nézem a tv-t, sőt elárulom diplomám is van, valamint ha hiszed ha nem mikrobiológiát is tanultam. A lényeget viszont valahogy nem sikerül megértened. Persze van "járvány", mindig van valamilyen, vírusok vannak, voltak, lesznek, de ez a Covid hiszti semmi más mint egy felfújt marhaság.
Miért?
-Nézd meg pl a legújabb korlátozást, minden bulihely zárjon be 23kor. Miért? Éjszakai műszakban lesz a covid?
-Führer mondta, több Balaton, kevesebb Adria. Boldog boldogtalan hering-party-t játszott (ugye az nem "kockázatos")a magyar tengeren, míg a Vezér és barátai Horvátországban nyaraltak
-Focimeccs az mehet de koncert na az már fertőz
-Nyugdíjasok vásárlási időkorlátja, persze csak élelmiszerboltban meg gyógyszertárban, de mikor az Obiban vagy a MediaMarktban összefutnak a fiatalokkal már nem gond
stb stb
Egy rakás látszatintézkedés
Itt a jelenlegi nagy határzár. Személyesen tapasztalom, hogy az jön-megy aki csak akar
Akkor még nem is beszéltünk a gazdasági károkról, amik a röhejes járványveszély miatt bekövetkeztek.
DE
A járvány/covid fanatikusok szerint igenis romba kell dönteni a világgazdaságot, eltaposni a személyiségi jogokat (pl hogy a francnak kell a szájkosár). A gyerekek maszkban járnak iskolába, már több suliban az órán is (nevetséges de még ének órán is) hordani kell ezt a szart.
Egy egyszerű szezonális influenza miatt mennyien halnak meg évente? Hányan halnak meg közúti balesetben? Tiltsuk be az autókat? Hányan halnak éhen a világon? Hm? ja, tudom az mind más.
Valaki itt korábban említette a szájba vágást, jelezném, hogy én személyesen is felvállalom a véleményem, viszont itt most be is fejezem, mert szintén tapasztalatból tudom, hogy aki elkötelezte magát a rettegés meg a #mindmeghalunk mellett, annak mindegy mivel érvel az ember.
Viszont nagyon remélem, hogy a sok covid-huszár az első adandó alkalommal fut és beadatja magának a vakcinát, talán akkor majd megnyugszanak.
Úgy van neked diplomád ahogy én vagyok a télapó. ;)
Nem kéne a járványt a kormány intezkedéseivel azonosítani.
Az utóbbi valóban vérlázító, koncepció nélküli a kommunikációjuk pedig hányinger. Egy alig tesztelt vakcinát pedig nem fogok beadatni.
Pedig képzeld el van, de nem töltöm ide fel a diplomamunkám, az SZTE-en megtalálod :)
Mindenesetre az elmúlt pár hét elég volt arra, hogy tudatosítsam magamban: mindenki azt csinál amit akar, nem fogok vele foglalkozni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!