10 az oldalt nem ismerem, feltételezem, hogy egy virusellenes oldal kamu cikke.
Sok beavatkozást kötelezően végeznek el egy csecsemőn, vérvétel, oltás beadása, stb., ezeket mind el lehet olyan szinten rontani, hogy következményekkel járjon, éppen ezért képzett emberek csinálják az ilyesmit, a koronavirus mintavételhez egy kis pálcával vesznek egy törletet a torokváladékbol, nem túl bonyolult művelet, persze ha direkt átdöfik a garatodon annak lehet következménye. Nem kellene hülyeségekkel riogatni az embereket!
2020. szept. 14. 16:31
12/19 anonim válasza:
"feltételezem, hogy egy virusellenes oldal kamu cikke."
Teljesen intelligens hozzáállás. Ha nem stimmel valami a kis valóságoddal amiben élni szeretnél akkor feltételezhetsz bármit és máris minden úgy van ahogy te azt elvárod. A te dolgod, de ettől a valóságban ez a picibaba Indiában meghalt.
2020. szept. 14. 16:47
13/19 anonim válasza:
12 nyilván, te ott voltál és láttad.
2020. szept. 14. 16:59
14/19 anonim válasza:
Nyilván minden akkor valóság ha ott voltam és láttam.
2020. szept. 14. 17:24
15/19 anonim válasza:
14 akkor mi alapján döntöd el nagyokos? Mondjuk ha tudnál gondolkodni, az egy jó kiindulópont lenne, mert egy pácikával, aminek vatta van a végén igen nehéz megölni valakit. Ha már ennyit tudok, ki tudom következtetni, hogy kamu a hír, akinek meg nincs ennyi esze, tényleg jobb ha csak olyanról számol be, amit a saját szemével látott.
2020. szept. 14. 17:41
16/19 anonim válasza:
Ha tudnál értelmesen gondolkodni nem is mentél volna el ebbe a duplanullás szintű irányba, hogy a vattavégű fapálca az ám nem képes egy újszülött kis gyenge arcüregét úgy felsérteni hogy az elállíthatatlanul vérezzen. Ennyit az intelligenciádról, ha nem pászol a valóság nálad minden elképzelhető "feltételezés" játszik úgy látom. További jó fantáziálgatást. :)
2020. szept. 14. 17:52
17/19 anonim válasza:
Nem kell mindent elhinni, amit olvasol. Két kattintás kideríteni, hogy álhírportál. 🙈
Felnőtt ember erre nem jön rá...
2020. szept. 14. 18:02
18/19 anonim válasza:
Ja hogy ki is derítetted, hogy álhírportál. :DDD Erre komolyan kíváncsi vagyok, mi támasztja ezt alá a rád jellemző "feltételezésen" túl?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!