Annak mi értelme hogy koronás fertőzött esetén bezárják a sulit, mikor mindenütt van koronás csak max nem tesztelt?
Tiszta röhej, hogy most olvasom egy település ÖSSZES iskoláját bezárták, mert volt 1 db olyan tanár aki utazó tanárként az összes suliban megfordult= az összes suli bezárva.
Na most áruljatok el nekem valamit!
Mennyi az esély rá hogy egy többszáz fős iskolába ne legyen legalább 1 db koronás? mondjuk nulla az esély erre?
Itt a mi sulink. Vagyunk vagy 500-an + a 30 fős tanári kar.
Nyitva vagyunk.
Mennyi az esély rá hogy ha A-Z-ig letesztelnének mindenkit akkor találjanak koronást? Mondjuk 100%? Az 500 főből biztos akad.
ÉS menjünk tovább. Ha az ország összes iskolájának összes diákját tanárát letesztelnék, vajon hány suli maradna nyitva? Mondjuk kb egy se?
Akkor mi értelme 1 fertőzött miatti zárni ha egyszer fertőzött mindenütt van, max még nem tesztelt.
Főleg ha az a suli még nagyvárosi is.
"Budapesten az összes be lenne zárva"
Na az nekem doszt elég lenne. Pesti vagyok.
Persze, hogy elég lenne mivel szokás szerint a vírust telibeszarod - ahogy a kortársaid is - csak a lógás lenne a lényeg. Legalább a kérdést tennétek fel egyenesen: lógni akarok, mikor lesz távoktatás, nem menet közben szólnátok el magatokat.
Nem lesz bezárva semmi országosan, ez a hajó már elment.
"lógni akarok, mikor lesz távoktatás"
A lógás mióta egyenlő a távoktatással?
Elmondok valamit.
2x futottam neki a felsőfokú angolnak. Nem sikerült.
Jött a márciusi leállás, és online nyelvvizsgával csont nélkül meglett a felsőfok 90%-os eredménnyel.
Miért? mert tudtam zavartalanul a sok gyökér nélkül készülni OTTHON.
Ennyi.
A lógás mióta egyenlő a távoktatással?
"a vírust telibeszarod "
Egy mesterségesen felfújt agyonhájpolt össztársadalmi mumust naná hogy telibeszarok.
Egyesek nagyon ügyelnek rá, nehogy rájöjjünk meztelen a király!
maradjunk csak az eredeti kérdésemnél.
ill engem annyi érdekel a pesti középsulik meddig lesznek nyitva.
mindentudó "nyelvek " szerint nem sokáig.
"Nem akarlak elkeseríteni,"
Nos ettől az egytől 100%ban nem kell tartani.
Ez MÁR nem igaz mert már erre a hétre rendkívüli szünet van itt nálunk szerdától.
Szóval ez már meg is dőlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!