Az SZFE-es élőláncos tüntetésen a COVID-19 -et mennyire terjeszthetik?
Jobb lenne, ha mindenki otthon maradna, hogy a vírus ne terjedjen? Vigyázzunk egymásra, maradj otthon!
Jól gondolom? Kérlek szavazz
Honnan tudod, hogy mindenkinek van negatív tesztje?
Látom, te már nagyon bef..stál kérdező.
Ahogy láttam a képeken, mindenki agymosott módon felhúzta a szájkosarat. Remélem most már megnyugodtál.
Ja, és nem mellékesen, a vírus nyáron elment szabadságra? A strandon egymás hegyén hátán voltak az emberek, még se történt semmi. A szórakozóhelyek is tele voltak. A vírus lappangási ideje meg nem 2 hónap.
Bejött a szeptember 1. és máris lett helyzet, mert a királyunk megmondta már május végén, hogy szeptember 1-jén lesz 2. hullám. És amit ő megmond, az úgyis van és annak be is kell következnie.
#1 mekkora bolond vagy te!
#kérdező! Igen, az USA-ban is a BLM tüntetéseken után robbant be újra a járvány!
Nem vagyok bolond, csak nem vagyok média agymosott birka, mint a legtöbb magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!