Most komolyan nem akarják engedni Augusztus 15 után se az 500 fő feletti rendezvényeket?
Ez most komoly? Mert ha igen nem lenne sok értelme. Mivel, hogy a koronavírus Magyarországon már nem igazán van jelen. Hanem pár szomszédosországba tért vissza mint pl: Ausztria, Szerbia, Románia, Németország, Csehország, Lengyelország, Bulgária, Horváthország, Ukrajna
Szlovákia, Szlovénia még oké. Tehát akkor a határt zárják már le teljesen. Már akkor lekelett volna zárni vagy korlátozni a be/kiutazást legalább egy kis időre mikor ezekben az országokban elkezdett növekedni megint a fertőzöttek száma.
Mert a fennt említett országokban valóban elkezdődött a második hullám. De pl Kínában megint vissza esett a járvány. Miért? Mert addig amíg megint növekvőben volt a fertőzések száma. Lezárták az egész országot meg Pekinget is. Pl az ilyenektől mint Anglia, USA, Brazília, Oroszország, India akik bevihették oda a vírust.
Max aki meg elekar menni nyaralni. Az a kijelőlt útvonalon átutazásban. Vagy repűlővel menjen el pl Görögországba, Svédországba, Norvégiába, Japánba vagy valami olyan helyre ahonnan nem hozhatja nagyon haza a járványt. Ha meg teljesen lezárják a határt akkor elégedjen meg mindenki idén a Velencei-Tóval, Balatonnal Hazai fesztiválokkal. Én is menni akarok Costa Ricára de nekem jó lesz Télen-Tavasszal is. Szerintem addigra vagy elmegy teljesen ez vagy lesz ellene vakcina!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!