Mitől lehetett ez? Aggódom nagyon furcsa és félelmetes volt.
Ez ma volt, betegsége nincs. Azóta semmi, bár nagyon megviselt és kellemetlenül éli meg h végig kellett néznem hogy nagywc-zik...
A hasa néha fajdogal.... De lehet hogy sokáig visszatrtotta, mert nem akart ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni?
Arra is gondoltam hogy még van fázva és elég sok slejmet nyél le sajnos..... Esetleg attól??
Szokatlan nem
Az volt a fura h normál állagú széklete volt a tünetek ellenére..... Sőt inkább alig jött ki...... Megszenvedett vele........
Egy-egy ilyen alkalom miatt még orvos sem kell szerintem. Én rendszeresen megjártam ilyen módon a poklot mostanság (azt hittem szó szerint összeesek, mire kijött az eredmény :D), nálam viszont betegség van a háttérben.
Egy ilyen alkalom csak kellemetlen, de veszélytelennek mondható, főleg ha állag meg minden normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!