Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a félelmetesen...

Mit jelent ez a félelmetesen furcsa álom? 👇

Figyelt kérdés

Egy idilli szobában vagyok, ahol mindössze egy ablak és egy vezetékes piros telefon van. Elkezd csörögni. Akármilyen gyorsan kapok utána, hogy felvegyem, mindig leteszik. Ez már hónapok óta ismétlődik. Még sosem tudtam felvenni a telefont.

Megjegyezném, hogy álmomban félek valamitől, de nagyon.

Segítsetek, olyan nyomasztó! Egész nap azon szoktam gondolkodni, hogy ki telefonál!

2018. jan. 10. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Arra tippelnék, hogy valaki kapcsolatba szeretne veled lépni.

Talán egy rég elhunyt rokon/ismerős, vagy szimplán csak egy olyan személy akivel már nem tartod a kapcsolatot.

2018. jan. 10. 15:09
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, erre a kapcsolatfelvételre én is gondoltam. Csak azt nem értem, álmomban miért félek? Attól félek, hogy valaki beleszól a telefonba... Vagyis, ha egyáltalán felvenné.

Nemrég volt egy olyan folytatása, hogy miután nem tudtam felvenni, megpróbáltam én felhívni. Magától kicsengett, telefonszámot sem kellett beírnom. Csak sajnos ilyenkor mindig felébredek.

2018. jan. 10. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Az ablakról írjál bővebben! Ha kinézel rajta látsz valamit? Miért idilli a szoba? Kor, nem?
2018. jan. 10. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Te telefonálsz magadnak.

A tudatalattid üzen a vonal túlvégéről.

Azért szakad meg mert nem beszéd által közöl információt, hanem maga az álom és a szimbólum az információ!

volt hasonló álmom nekem is.

A benső hangodra hallgass.

Amikor megérzésed van hallgass rá!

Ez az álom megfejtése.

Miért nem túlvilági kapcsolat felvétel?

Mert azok a legritkább esetben telefonálnak.

Szintén szimbólumokkal üzennek.

2018. jan. 10. 15:57
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 Hát, nem tudom, milyen megérzésem lesz a közeljövőben, ami jól sül el, mert nekem általában az efféle dolgok elég pocsékul működnek. Akármi az előérzetem, sosem úgy történik a dolog.

#2 Az ablakra eddig nem fordítottam nagy figyelmet és a szobabelsőre sem, de, ha ismét megálmodom ezt, megpróbálok "szétnézni".

Egyébként köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 10. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a lelkiismereted vársz is egy üzenetre, de félsz is az üzenettől (telefon). Nyitott vagy a külvilág felé (ablak). A szoba az érzelmeidet tükrözi. Vészjósló az üzenet (piros telefon).
2018. jan. 10. 19:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: köszönöm, lehet, hogy így van. Találok is benne igazságot.
2018. jan. 10. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hátha megtudjuk az igazsagot
2018. jan. 10. 22:06
 9/9 anonim válasza:
ez nagyon para. írnál nekem bővebben priviben?
2018. jan. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!