Ajánlatos jelenleg Budapestre utazni vidékről csak hobbi célból?
Régebben aránylag gyakran utazgattam Pestre onnan kb. 50-60 km-re levő otthonomból, kicsit körülnézni, vásárolgatni, metrózni, stb. Mióta itt van ez a koronavírus, nem utazgatok, kb. február óta, de már nagyon hiányzik.
Ha nem feltétlen szükséges, inkább maradjak otthon? A tömegközlekedésen szájmaszkot kell viselni, amikor odautazom, ez nem lenne gond. Ott is metróznék és ott máshol is sok ember lenne körülöttem.
Nem gond ez jelenleg ebben a járványügyi helyzetben? Nincs erre korlátozás, nem tiltják persze, de attól még lehet belőle gond?
9 vagyok.
Budapest mellett van a Mogyoródi Aqapark. Az tök jó.
Évek óta itt élek, tömegközlekedem boltba járok és még élek, szóval no para. A Balatonon akkora tömegek vannak alig találtunk szombaton 2 m2 helyet ahová lepakoljunk, ott szerinted kisebb az esélye elkapni?
Mellesleg nem kell Pestet úgy beállítani mintha a világ legrosszabb fertője lenne. Oké vannak környékek ahová én sem szívesen megyek, de nagy vonalakban a város kultúrált, és a szagtól sem fulladt még meg senki.
A szagtól nem megfulladnak az emberek, hanem az egészségüket vágja tönkre. Iszonyatosan egészségtelen az a benzinbűz, ami ott van. Elég nagy tudatlanság egyébként azt feltételezni, hogy valaki kimegy az utcára és megfullad a bűztől, ez nem így működik, de ezt általános iskolás is tudja.
Voltam fent, minden a szokásos volt. De van néhány vadmarha, akik tömegközelekésen nem veszik fel a maszkot.
"Elég nagy tudatlanság egyébként azt feltételezni, hogy valaki kimegy az utcára és megfullad a bűztől"
Talán tudni kellene olvasni a sorok között és értelmezni.
"Ki kell beszélnie magát különben megfullad" --> fulladt már meg valaki?
9. "Kamu korona" vannak akik leragadtak a Lapos Föld elméletnél. :(
Budapest sok része tényleg büdös és koszos. De nem igaz, hogy az egész város ilyen. A budai hegyek meg a Pilis pl csodásak. A belvárosnak is vannak szép részei. Ha újra jönnél standolni a Szentendrei hév vonalán van egy strand a Rókahegai kőfejtőtől nem messze. Ott a levegő is jó, viszonylag olcsó is a többihez képest és egy kirándulással is össze lehet kötni a programot. Hát igen sajnos vannak buta emberek akik nem vesznek maszkot de a nagyobb baj, hogy hagyják így őket felszállni.
14. Biztos én vagyok iszonyatosan buta, de nem tudok a sorok között olvasni. "Ki kell beszélnie magát különben megfullad" - ez hogy jön ide? Nagyon szeretem az összes válaszolót és nem akarok senkibe belekötni, de mi ez a fuldoklás?
15. Hát, nekem vannak fenntartásaim, összességében a sok autó miatt egész Pestre eljut a bűz többé-kevésbé, jobban mint más városokban hazánkban. A Szentendrei hév vonalán milyen strandra gondoltál? A Római fürdőre? Vagy másikra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!