Hogyan tudhatnék leszokni a számítógépezésről? Hogy találjak új hobbikat?
Sziasztom! 18 éves fiú vagyok. És olyan problémával küzdök, hogy ha nincs semmi tenni valóm a géphez megyek általában, vagy telefonozok. És erről a szokmásomról szeretnék leszokni. Nem azt mondom hogy teljesen kizárni hanem max a játékokról (filmet nézni meg picit böngészni). Napi 2-3 orát töltök a gép elött, de ezen kívül már 8 hónapja járok kondiba, biciklizek stb. Tanulásra is jobban rászeretnék koncentrálni. Rendbe szeretném tenni az életem de nagyon lekötnek a számítógépes játékok és a telefon nyomkodás. Ez az ami az első amit ki szeretnék lőni az életemből.Esetleg valami jó hobbit tudtok amibe érdemes belekezdeni?
válaszotokat köszi!
Óóóhhhohhhóóóó!
Mehetsz diákmunkázni! 😃
Fogd fel pozitívan... lesz pénzed fejleszteni a gépedet, lesz tapasztalatod a munka világában (azaz milyen csicskának lenni).
És még kondibérletet is vehetsz belőle, úszásoktatásra járhatsz... pénzzel kinyílik az ajtó mindenfelé 🙂
Legrosszabb esetben meg elviszed sétáltatni a kutyátokat, vagy a szomszéd kutyáját. Még csajozni is lehet vele.
Kedves kérdező, rakd újra a gépet. Tegyél rá Linuxot, én ajánlom a Debiant, nekem az van. A telefont dugd el.
Ha nem lenne mindjárt vége a nyárnak, akkor javasolnám a nomád táborokat, biztos találnál valamit, ami neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!