Ajánlatos jelenleg Budapestre utazni vidékről csak hobbi célból?
Régebben aránylag gyakran utazgattam Pestre onnan kb. 50-60 km-re levő otthonomból, kicsit körülnézni, vásárolgatni, metrózni, stb. Mióta itt van ez a koronavírus, nem utazgatok, kb. február óta, de már nagyon hiányzik.
Ha nem feltétlen szükséges, inkább maradjak otthon? A tömegközlekedésen szájmaszkot kell viselni, amikor odautazom, ez nem lenne gond. Ott is metróznék és ott máshol is sok ember lenne körülöttem.
Nem gond ez jelenleg ebben a járványügyi helyzetben? Nincs erre korlátozás, nem tiltják persze, de attól még lehet belőle gond?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Strandolni ismerőssel is belefér Pesten?
Az aggaszt inkább, hogy édesanyám a veszélyeztetett korosztályba esik és vele gyakran találkozom, nem szeretném neki átadni esetleg.
Szerintem mindenkinek van olyan rokona, aki a veszélyeztetett korosztályba esik (hacsak nem ő maga az), ilyen alapon ugyanúgy bezárkózva lehetne már hónapok óta mindenki.
#nemaradjotthon
Nem ajánlatos abba a mocskos koszos városba utazni, nem a kamukorona miatt, hanem amúgysem. Meg akarod nézni, hogy abelvárosban hullik az ezeréves erkélyről a vakolat, ahola 90 éves nénike nézeget és szívja a szmogot?
Inkább:
Balaton környéke, Sopron, Esztergom, Hajdúszoboszló, Gyula, Hévíz, Debrecen .
Ezekre a helyekre, de te tudod.
Amúgy írtam, hogy miért nem ajálott Pestre utazni.
Nem szívja a szmogot a 90 éves nénike, nem él addig senki abban a dzsuvás városban a bűz miatt. Ez van sajnos, tényleg nagyon büdös város.
Azért oda mennék, mert közel van és jobban ismerem, mint más városokat.
Kamukorona: miért is? Az egész világot elhitették. Orvosilag igazolható, hogy létezik a vírus és emberek elkapják. Nem csaknálunk, az egész világon. Nálunk egész jó a helyzet a többi országhoz képest, de ezt is lekamuzzák sokan, ez fura kicsit.
Egy napra az általad említett városok messze vannak innen és nem is annyira ismerem őket. Nálunk a strandolás is fontoslenne, lehetőleg egy másik városban, mert a más környezet jobban kikapcsol.
Egyébként nagyrészt egyetértek, kedves 9-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!