Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi evés nélkül eltelt idő...

Mennyi evés nélkül eltelt idő után kezdi el magát fogyasztani a gyomor?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A koplalással csak kitolsz magaddal, összeszűkül ugyan a gyomrod (szerintem), de az nem jelent semmit, ha helytelenül eszel keveset, nem fogsz fogyni, mert a szervezet észreveszi, hogy keveset kap, és ijedtében mindent amit csak tud elraktároz, ha helyesen eszel kielégítő mennyiséget, akkor még fogyhatsz is. Kevés cukor (nem 0), fogd vissza a fehérkenyeret, ne egyél tömény cukrot, csoki, de egyél minden olyat amit szeretsz, csak ne edd degeszre magad. +sport
2010. aug. 8. 12:42
 12/17 anonim válasza:
sztem inkább mozogj kicsit, de ne megerőltetőn, hogy csak leégesse a zsírt, a koplalást meg felejtsd el, az sose jó, de ne is zabáld magad halálra!
2010. aug. 8. 19:48
 13/17 anonim válasza:

1. Ha kerülöd a puffasztó kajákat, pl. kenyér, akkor akár 1 hét alatt jelentősen apadhat a pocakod.

2. Hasizom erősítéssel meg tartósíthatod ezt az állapotot.

2010. aug. 9. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
A gyomor soha nem kezdi el magát fogyasztani !!!!!!!!!!! ne mondjatok szegény gyereknek hülyeséget.A gyomor teli van olyan enzimekkel amik ezt megakadályozzák.Ha nem eszel de viszont iszol akkor nem száradsz ki és a gyomor elő tudja állítani ezeket az enzimeket és nem emészti a gyomor magát.
2010. aug. 10. 08:49
 15/17 anonim válasza:

Ha így akarsz fogyni, akkor nem jó utat választottál, mert ezt visszahízod, sokszor még a kétszeresét is. Inkább sportolj és olyan kajákat fogyassz, aminek kevés a tápértéke, pl zöldségek.

Egyébként elég sokáig ki lehet bírni koplalással. A faterom egy menekülttáborban dolgozik, két Indiai 30 napig csak cukros teát ivott, de élnek és virulnak :D

Vagy itt van pl Bobby Sands, aki 66 napig bírta. ( de éhenhalt)

2010. aug. 10. 10:14
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát..elég sok infot kaptam mostmár azthiszem:D

Köszi mindenkinek!:D

2010. aug. 11. 01:46
 17/17 treffhetes válasza:

#1: te így fogyni akartál,vagy más okból jutott eszedbe a kérdés? (amúgy lényegtelen,csak kíváncsi vagyok,merthogy sokan kapásból ebben a témában válaszoltak)(de igazuk van,fogyásra tényleg nem a legjobb módszer:D viszont a hatása mindenképp tartós:D)

#2: amennyire tudom,valóban a belső szervek szöveteinek felhasználása a folyamat vége,mire a szervezet nekiesik a simaizom-szöveteknek,addigra azokon kívül már csak a szívizom van hátra,a továbbiakat meg már nem nehéz kitalálni,tekintve szív nélkül kissé nehézkessé válik az élet (bár ha valaki megmagyarázza,hogy pl. tüdő nélkül hogy oldja meg a szervezet,azt felpontozom)

2010. aug. 13. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!