Mennyi evés nélkül eltelt idő után kezdi el magát fogyasztani a gyomor?
1. Ha kerülöd a puffasztó kajákat, pl. kenyér, akkor akár 1 hét alatt jelentősen apadhat a pocakod.
2. Hasizom erősítéssel meg tartósíthatod ezt az állapotot.
Ha így akarsz fogyni, akkor nem jó utat választottál, mert ezt visszahízod, sokszor még a kétszeresét is. Inkább sportolj és olyan kajákat fogyassz, aminek kevés a tápértéke, pl zöldségek.
Egyébként elég sokáig ki lehet bírni koplalással. A faterom egy menekülttáborban dolgozik, két Indiai 30 napig csak cukros teát ivott, de élnek és virulnak :D
Vagy itt van pl Bobby Sands, aki 66 napig bírta. ( de éhenhalt)
Hát..elég sok infot kaptam mostmár azthiszem:D
Köszi mindenkinek!:D
#1: te így fogyni akartál,vagy más okból jutott eszedbe a kérdés? (amúgy lényegtelen,csak kíváncsi vagyok,merthogy sokan kapásból ebben a témában válaszoltak)(de igazuk van,fogyásra tényleg nem a legjobb módszer:D viszont a hatása mindenképp tartós:D)
#2: amennyire tudom,valóban a belső szervek szöveteinek felhasználása a folyamat vége,mire a szervezet nekiesik a simaizom-szöveteknek,addigra azokon kívül már csak a szívizom van hátra,a továbbiakat meg már nem nehéz kitalálni,tekintve szív nélkül kissé nehézkessé válik az élet (bár ha valaki megmagyarázza,hogy pl. tüdő nélkül hogy oldja meg a szervezet,azt felpontozom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!