Mennyi evés nélkül eltelt idő után kezdi el magát fogyasztani a gyomor?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 12:53
2/17 anonim válasza:
Előző válaszadónak nincsen igaza, mert igenis van ilyen! Pontosan nem tudom, mennyi idő kell ahhoz, de nem 3-4 nap az biztos. Elég sok időnek kellene eltelnie.
3/17 anonim válasza:
Ennek megvannak a fokozatai, hogy milyen anyagokat miylen sorrendben kezd el leépíteni a szervezet. Először azthiszem a cukrot, aztán az izmokat majd végül a zsírkészletet kezdi el lebontani.
4/17 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy heti kb egy kg zsírt, ha nagyobb a fogyás az az izomból megy. A gyomrot szerintem jóval később.
5/17 anonim válasza:
ha először az izmokat kezdené az gáz lenne mert nem tudnál fogyni....
Elsőnek a felesleges zsírokat
Majd az izomszöveteket!
Végül a belső szerveket, bár eddig még senki nem jutott el ugyanis van egy nagyon fontos izom aminek a legyengülése halállal jár ez pedig a szívizom...
Szal valamikor biztosan megemésztené magát a gyomor de azt úgysem éled meg.
6/17 anonim válasza:
szetem elobb hasznald azt a hulye agyadot ami nics neked::: elobb azt bontja le... hulye emberek a bojgon
7/17 anonim válasza:
Előző válaszoló:
Te inkább meg se szólalj! Ilyen helyesírással én inkább téged tartalak „hülyének”!
8/17 anonim válasza:
Csak mondom, hogy a koplalás egészségtelen. Próbálkozz inkább diétákkal és /vagy kúrákkal. Pl.: dinnyekúra.
9/17 anonim válasza:
sokára először az ételt emészti fel aztá a test többi zsírját és utánna kb 1-2 hét mig míg magát ezdi el emészteni
10/17 A kérdező kommentje:
Hűűha dúl a csata xD (Y)
2010. aug. 8. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!