Szerintetek tényleg lesz 2. hullám? És ha igen akkor mikor?
Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 14:54
A kérdező szavazást indított:
Szerintem lesz
Szerintem nem lesz
36 szavazat
1/8 anonim válasza:
Biztosan az iskola kezdés első napján. Ahogy kiszámolták a tetőzést az érettségi idejére biztos ez is így megy
2/8 anonim válasza:
Lehet már nyáron, hiszen megkezdődtek az utazgatások, nyaralások, de az is lehet majd csak ősszel ha beindul az iskola, óvodák, vége a szabadságoknak, ilyenkor gyorsan terjednek az egyéb vírusos betegségek is.
4/8 anonim válasza:
Az első hullàmon sem vagyunk még túl. Most egy kicsit kiengedték az embereket most nyárra a lakásukból, hogy lenyugodjanak, de a vírus nem tűnt el.
5/8 anonim válasza:
Hullámozunk itt, amikor alig volt beteg...
6/8 anonim válasza:
Mivel a környező országokban emelkednek a számok, lehet hamarosan nálunk is.
7/8 anonim válasza:
Első hullám sem volt, egy nagy politikai húzás az egész. Szánalmas.
8/8 anonim válasza:
Szia! A jövőből vagyok. Lesz második hullám, de a harmadik durvább lesz. A negyedik az átoltottság miatt talán nem lesz annyira durva, de azt még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!