Hogyan készültök fel a második hullámra?
Ideje felkészülni, ne érjen olyan váratlanul bennünket mint az első!
Tippek, trükkök, praktikák?

Jaj, Úristen, a te agyadat aztán jól átmosták.
Honnan tudják, hogy egyáltalán lesz? Itt mindenki belelát a jövőbe?
A média csak rémisztget.

Sehogy. Nincsenek se trükkök, se praktikák.
Ugyanúgy élek, ahogy eddig. Szerencsére nincs semmi alapbetegségem, ritkán vagyok beteg. Ha néha elkapok valamit, az se visel meg. Ezek alapján nem félek.
Inkább a gazdasági következményektől félek. Ha a második félévben nem tudjuk bepótolni az elmaradt munkákat, akkor lehet, hogy lehúzhatjuk a rolót.

Már most veszek 30 kiló cukrot, lisztet, 200 guriga wc papírt, de ami a legeslegfontosabb: 100-200 élesztőt!
A maszkok varrását már természetesen megkezdtem. Ennél jobb ajándékot egyébként sem adhatnál ilyen vészterhes időkben karácsonykor!
A házunkban nem maradhatok, mert ide a széllel is bejöhet a vírus, a pincénket átalakítottam pánikszobává, ott fogjuk a családdal átvészelni ezeket a hónapokat.
A böngészőmben beállítottam kezdőlapnak a Blikk oldalát, hogy értesüljek róla, hogy aznap 8 vagy 10 millióan haltak-e meg. A tudás hatalom!

5: Az első hullámban sem jajveszékeltem :)
Semmi nem változott az életemben. Kisebb volt a forgalom, amikor jöttem dolgozni és volt parkolóhely, mert sokan otthon maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!