Tényleg jöhet második hullám a Coronával?
Figyelt kérdés
Októberre jósolják.2020. máj. 19. 07:06
1/9 anonim válasza:
Mi van szeptemberben, ami közösségi változásokat jelent, ami az addigi zárt közösséget egy nagyobb, többekkel összekapcsolt közösségbe fog kényszeríteni nagyobb társaságot?
Mi lesz ad időjárás változás, ami októberben rendszeresebb, mint előtte? Ez milyen hatással van az egészségügyi helyzetére az egyénnek?
2/9 anonim válasza:
Ahogy a "szokásos" vírusos fertőzések jönnek-mennek, ez is felkerül a listára.
3/9 anonim válasza:
Én azt is tudom, hogy novembertől újabb influenza járvány is várható.
4/9 anonim válasza:
Ha a kormány úgy akarja, akkor jön kb. ilyen szintű a dolog :D Amúgy jön valósan is, hisz gondolom eltűnni nem fog csak meghúzódik most nyáron egy kicsit, szabira megy ő is élvezi a napsütést stb. Mikor beindulnak az iskolák fél év után!!! (olyan buta gyerekek lesznek, mint a föld, eddig is azok voltak) újra leállítják, majd a sulit meg a munkahelyeket, mert úgy akarják :D Itt a vírus valós, mert én is tudok olyan emberről, aki valósan ebbe halt bele és a családja is elkapta, akik kigyógyultak belőle. De akkor is egy irányított dolog az egész Orbán élvezi, hogy az van, amit mond végre... és ezt még ősszel is kizsigereli újra magának.
5/9 anonim válasza:
Persze, az egész világon Orbán irányítja a vírust. Te meg ellentmondasz saját magadnak, tudod, hogy valós, tudsz olyanról, aki elkapta, belehalt, de mindez csak Orbán műve.
7/9 anonim válasza:
Maradjatok otthon!
De ne netezzetek mert ott is vannak vírusok!
8/9 anonim válasza:
5-ös szövegértésed nulla szerintem. Olvasd el párszor, talán megérted mit írtam TALÁN :D
9/9 anonim válasza:
Most amikor enyhítettek a korlátozásokon több, mint 5-ször annyi regisztrált fertőzött van, mint március 28-án a kijárási korlátozások és a vészhelyzet kihirdetésekor. Csakis gazdasági okokkal lehet ezt magyarázni, járványügyi szempontból a laikus véleményem szerint elhibázott lépés volt. A településünkön még csak a napokban jelentek meg az első igazolt pozitív esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!