Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mi a jó Isten lehet a...

Ez mi a jó Isten lehet a székletemben? (Sürgős!)

Figyelt kérdés

Ma találtam ezeket a székletemben, és nagyon megijjedtem. Mozogni nem mozgott egyik sem. Mi a franc lehet ez?

Tegnap hasmenésem is volt, illetve fájt is a gyomrom, bár az valószínűleg a baromi csípős kajától volt, amit ebédre ettem.

[link]

2020. júl. 14. 14:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szóval egy kaja sem indokolja azt hogy ételmaradék lenne szóval minél előbb doki.
2020. júl. 14. 15:17
 22/25 A kérdező kommentje:

Írtam a dokim asszisztensének, írta hogy holnap hívjam fel őket szakrendelésen, aztán majd ír ki féreghajtót.

Köszönöm a válaszokat

2020. júl. 14. 17:03
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Meg se vizsgálnak? Széklet minta?

Csak úgy féreghajtó?

Gondolom nem mindegy milyen féreg.

2020. júl. 15. 19:40
 24/25 A kérdező kommentje:
Pont így, utolsó. Kaptam Vermoxot.. Viszont szerintem nem vagyok férges, vagyis én nem találtam látható petéket se a székletemben, se az alsónadrágomban, és a végbelem se viszket, szemelvényeket se láttam a székletemben, így kapásból ki tudom zárni a cérnagilisztát meg a galandférgességet..
2020. júl. 15. 19:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Pedig ezek férgek..orsó férgek. Attól hogy kapnak az állataid féreghajtót, még lehetnek férgesek,akkor is ha te nem látod.
2020. okt. 27. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!