Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mi a jó Isten lehet a...

Ez mi a jó Isten lehet a székletemben? (Sürgős!)

Figyelt kérdés

Ma találtam ezeket a székletemben, és nagyon megijjedtem. Mozogni nem mozgott egyik sem. Mi a franc lehet ez?

Tegnap hasmenésem is volt, illetve fájt is a gyomrom, bár az valószínűleg a baromi csípős kajától volt, amit ebédre ettem.

[link]

2020. júl. 14. 14:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ettél mondjuk lecsót? A paprika és paradicsom főtt héja pont így néz ki.
2020. júl. 14. 14:36
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem, egyiket sem ettem tegnap.. Nagyon aggódok mostmár, hogy tényleg férges lennék.
2020. júl. 14. 14:39
 13/25 anonim ***** válasza:

Kínos a kérdés de milyen színű volt a székleted láttál benne fehér ici pici valamiket?

Figyi a kinézete alapján féregre hasonlít lehet hogy csak féreg ízt ürítettél ne vedd félvállról menj el orvoshoz és kérj székletminta tenyésztést. Ha galand féreg az neccesebb mint a cérna féreg

2020. júl. 14. 14:49
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát, sima barnás volt. Nem láttam benne tojásokat.
2020. júl. 14. 14:50
 15/25 anonim ***** válasza:

Ja és meg kéne nézned a ciki de a végbélnyílásodat ha pici fehér valamik vannak rajta akkor cérna féreg bár az szerintem kissebb

Kb mennyi cm-re tippelnéd azokat az ürített egyelőre beazonosítatlan nem székleteket?

Ne parázz! Viszed a képecskét és megmutatod a dokinak.

2020. júl. 14. 14:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem tojásoknak nevezik hanem petéknek. Nos akkor a hátsódat is ellenőrizned kéne. Ha ott sem látsz petéket akkor nem cérna féreg.
2020. júl. 14. 14:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Milyen helyeken szoktál járni? Vad húst ettél mostanában vagy félig nyers háztájiban nevelt húst? Magyarán olyan húst amit nem boltba vettél hanem saját vagy ismerős nevelte és esetleg nem kaptak féregtelenítőt?
2020. júl. 14. 14:56
 18/25 A kérdező kommentje:
17: 100% hogy nem.
2020. júl. 14. 14:59
 19/25 anonim ***** válasza:

Ok! Akkor vidd a képet a dokihoz és kérni fog széklet mintát de mindenképp menj dokihoz! Mert ha galandféreg az több méteresre is meg tud nőni. De reméljük hogy a széklet mintád negatív lesz és reméljük hogy csak valami ételmaradék amit nem tudott megemészteni a gyomrod.

Tésztát ettél tegnap?

2020. júl. 14. 15:05
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem, rizst ettem csak.
2020. júl. 14. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!