Ez mi a jó Isten lehet a székletemben? (Sürgős!)
Ma találtam ezeket a székletemben, és nagyon megijjedtem. Mozogni nem mozgott egyik sem. Mi a franc lehet ez?
Tegnap hasmenésem is volt, illetve fájt is a gyomrom, bár az valószínűleg a baromi csípős kajától volt, amit ebédre ettem.
Kínos a kérdés de milyen színű volt a székleted láttál benne fehér ici pici valamiket?
Figyi a kinézete alapján féregre hasonlít lehet hogy csak féreg ízt ürítettél ne vedd félvállról menj el orvoshoz és kérj székletminta tenyésztést. Ha galand féreg az neccesebb mint a cérna féreg
Ja és meg kéne nézned a ciki de a végbélnyílásodat ha pici fehér valamik vannak rajta akkor cérna féreg bár az szerintem kissebb
Kb mennyi cm-re tippelnéd azokat az ürített egyelőre beazonosítatlan nem székleteket?
Ne parázz! Viszed a képecskét és megmutatod a dokinak.
Ok! Akkor vidd a képet a dokihoz és kérni fog széklet mintát de mindenképp menj dokihoz! Mert ha galandféreg az több méteresre is meg tud nőni. De reméljük hogy a széklet mintád negatív lesz és reméljük hogy csak valami ételmaradék amit nem tudott megemészteni a gyomrod.
Tésztát ettél tegnap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!