Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mi a jó Isten lehet a...

Ez mi a jó Isten lehet a székletemben? (Sürgős!)

Figyelt kérdés

Ma találtam ezeket a székletemben, és nagyon megijjedtem. Mozogni nem mozgott egyik sem. Mi a franc lehet ez?

Tegnap hasmenésem is volt, illetve fájt is a gyomrom, bár az valószínűleg a baromi csípős kajától volt, amit ebédre ettem.

[link]

2020. júl. 14. 14:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Féreg, menj mielőbb orvoshoz!
2020. júl. 14. 14:24
 2/25 anonim ***** válasza:

Hááát úgy néz ki mint a féreg. A galandféregre hasonlít de lehet hogy csak fonál féreg. Ha csak ekkora és galandféreg akkor menj mielőbb orvoshoz és kérj széklet minta tenyésztést és míg jön az eredmény egyél fokhagymát és igyál bő folyadékot. De mivel nem írtál tüneteket nem is bizta hogy féreg.

De lehet hogy csak valami étel amit nem tudott megemészteni a gyomrod. Mit ettél tegnap előtt és tegnap. Van egy tippem de inkább te mond hogy miket ettél.

2020. júl. 14. 14:24
 3/25 A kérdező kommentje:

Ehm, tegnap megettem egy zacskó ropit, egy tányér rizses sonkás/gombás csípős dolgot, vacsorára pedig tojást sütöttem.

Hát, tüneteim nagyon nincsennek, nem fáj a hasam sem, illetve nem is görcsölök.

2020. júl. 14. 14:26
 4/25 anonim ***** válasza:
Milyen helyeken jársz? Milyen állatok között?
2020. júl. 14. 14:27
 5/25 anonim ***** válasza:
Nem azok a kaják amikre tippeltem. Savanyú káposztára tippeltem.
2020. júl. 14. 14:28
 6/25 anonim ***** válasza:
Kinagyítottam nagyon ugy néz ki hogy elpusztult féreg. Milyen helyen dolgozol? Vagy milyen helyeken szoktál járni? Milyen állatokkal vagy kontaktba.
2020. júl. 14. 14:29
 7/25 A kérdező kommentje:

Van egy cicám, illetve egy kutyám, de ők sem férgesek, elvileg. (Székletükben nem láttam semmi szokatlant)

Nem lehet, hogy csak nyák? Közelebbről megnéztem őket, viszont nem voltak féreg szerűek.

2020. júl. 14. 14:30
 8/25 A kérdező kommentje:
Jelenleg otthon vagyok, diákmunkázni pedig csak augusztusban fogok.
2020. júl. 14. 14:31
 9/25 anonim ***** válasza:
Az állataid vannak féregtelenítve fél évente?
2020. júl. 14. 14:33
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen, nem férgesek.. Mit csináljak most? Vigyem be a dokinak a képeket, aztán majd kér székletmintát?
2020. júl. 14. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!