Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Puszival terjed a korona?

Puszival terjed a korona?

Figyelt kérdés

Az elmult 3 hétben sok mindenkinek adtam puszit. 60 éves felettinek is kicsit félek, hogy megfertoztek vagy én oket. A puszit sohasem kezdemenyeztem, talan csak egyszer ajandekadaskor. Sima egyszeru puszival terjedhet a virus? Hogyan kozoljem azzal, aki nyujtja az arcat puszira, hogy nem akarok?! Multkor is egy buliban egy random no puszilgatott, tok kellemetlen volt...

23L

2020. jún. 29. 16:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

16oska nyilvan ha sportolok az a baj ha nem sportolok az a baj. Ha meg sapka volt rajtam akkor azért kaptam el. Sok időt szántál rá, hogy előturmányolj valamit a netről ha már saját tudásod nincs a témában? De most sincs szerencséd mert nem terheltem kemény sporttal a szervezetem. Szimplán mozogtam rendszeresen ahogy jól esett

Fitten, energikusan, egeszségesen. Persze neked nem kell aggódnod mert a gép előtt ülve egesz nap biztos nem fogod megterhelni magad és mivel senkivel nem találkozol elkapni sem semmit. :) Szép és izgalmas életed lehet. ;) Gondolom sehol nem ismernek el ezért próbálsz itt okoskodni. De csak hülyét csinálsz magadból. :) Menj el inkabb tanulni valamit vagy könyvtárba. Már megnyitottak.

2020. júl. 3. 17:39
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, természetesen terjed puszival is.

Itt egy cikk arról, h mekkora jelenleg a járványveszély.

[link]

2020. júl. 4. 05:38
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha buliba jársz, meg családi traccspartikra, akkor a puszi már nem oszt nem szoroz, ha esetleg valaki koronás volt a társaságban. De amúgy ja, qva idegesítő ez az erőltetett puszizkodás. Viszont ha már valaki nagyon odatolja az pofiját és nem akarod hogy esetleg megsértődjön, akkor egy semleges és villámgyors levegőbe cuppantással le lehet tudni a dolgot, nálam bevált.
2020. júl. 12. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!