Puszival terjed a korona?
Az elmult 3 hétben sok mindenkinek adtam puszit. 60 éves felettinek is kicsit félek, hogy megfertoztek vagy én oket. A puszit sohasem kezdemenyeztem, talan csak egyszer ajandekadaskor. Sima egyszeru puszival terjedhet a virus? Hogyan kozoljem azzal, aki nyujtja az arcat puszira, hogy nem akarok?! Multkor is egy buliban egy random no puszilgatott, tok kellemetlen volt...
23L
16oska nyilvan ha sportolok az a baj ha nem sportolok az a baj. Ha meg sapka volt rajtam akkor azért kaptam el. Sok időt szántál rá, hogy előturmányolj valamit a netről ha már saját tudásod nincs a témában? De most sincs szerencséd mert nem terheltem kemény sporttal a szervezetem. Szimplán mozogtam rendszeresen ahogy jól esett
Fitten, energikusan, egeszségesen. Persze neked nem kell aggódnod mert a gép előtt ülve egesz nap biztos nem fogod megterhelni magad és mivel senkivel nem találkozol elkapni sem semmit. :) Szép és izgalmas életed lehet. ;) Gondolom sehol nem ismernek el ezért próbálsz itt okoskodni. De csak hülyét csinálsz magadból. :) Menj el inkabb tanulni valamit vagy könyvtárba. Már megnyitottak.
Igen, természetesen terjed puszival is.
Itt egy cikk arról, h mekkora jelenleg a járványveszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!