Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Puszival terjed a korona?

Puszival terjed a korona?

Figyelt kérdés

Az elmult 3 hétben sok mindenkinek adtam puszit. 60 éves felettinek is kicsit félek, hogy megfertoztek vagy én oket. A puszit sohasem kezdemenyeztem, talan csak egyszer ajandekadaskor. Sima egyszeru puszival terjedhet a virus? Hogyan kozoljem azzal, aki nyujtja az arcat puszira, hogy nem akarok?! Multkor is egy buliban egy random no puszilgatott, tok kellemetlen volt...

23L

2020. jún. 29. 16:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Hálistennek nem csak Gődény és Orbán létezik. :)
2020. júl. 3. 12:41
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Nyolcaska azt hogy az infuenza miatt tüdőgyulladasom lett nem a médiaból tudtam meg hanem orvosi vizsgálat igazolta aminek a leletét kézhez kaptam. Az hogy emiatt kilyukadt antüdőm szintén nem Orbán Viktortól tudom és nyilván nem hobbiból vettem alá magam 2 kemény műtétnek, hogy meggyógyuljak. Ezek után nekem senkivel nincs kedvem pusziszkodni akár van koronavírus járvány akár nincs mert nem fogom kitenni magam semmilyen fertőzés veszélyének egy hülye szokás miatt. Ha neked meg az kell, hogy mindeut elhidd, hogy átmenj rajta akkor nyalakodj mindenhol. Tudod okos ember más kárán tanul az ostoba meg a sajátjából sem. Ja és feltetlenül pontozz le minden értelmes válaszadót ha nincs más örömöd ebben az életben. :D
2020. júl. 3. 13:50
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

#12 én erre a szövegrészedre reagáltam:

"Ötöske meg ketteske tudjátok nem csak azok a dolgok léteznek amit saját magatokon tapasztaltatok meg. Letezik a szaturnusz is pedig nem látsz el odáig. Sajnos ez a járvány van és veszélyes is lehet barkire nézve."

Egyébként te ezen a "ka, ke" értelmi szinten vagy? Tehát mindenkivel ilyen lekezelő b..nkó paraszt vagy? Nem a te problémádra reagáltam, azt sajnálom.

Nem lehettél makk egészséges, ha beteg lettél az influenzától. A szervezted le volt gyengülve. A vírus csak akkor tud megtámadni egy szervezeted, ha az fogékony rá. A te szervezeted fogékony volt rá, tehát le volt gyengülve, nem volt egészséges, erős.

2020. júl. 3. 13:59
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Te valami virológus vagy? Képzeld semmi bajom nem volt. Nem volt legyengülve a szervezetem. Aktívan sportoltam, túráztam és biciklivel közlekedtem napi 15-20 kmert. Előtte soha semmi bajom nem volt. Úgy hogy képzeld okoska teljesen egeszséges fiatal emberek is így járhatnak és ez még nem is a koronavírus volt ami kifejezetten a tüdőt támadja. Nem mellesleg még a szakmában is dolgozom úgyhogy rossz embernek okoskodsz a fotelból! Az ennyire ostoba emberekkel akik hülyesegre búzdítanak likusként másokat pedig valóban nem vagyok kedves.
2020. júl. 3. 14:12
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Ja és ezzel most magadat vigasztalod hogy azt képzeled te erős vagy és te nem kaphatod el? De elkaphatod és a műtőasztalon vagy a temetőben végezheted. Szerencse dolga. Nyilván egy 100 éves nagyobb eséllyel hal meg de neked sincs életbiztosítasod csak mert fiatal vagy. ;) Sokáig én sem kaptam el pedig pusziszkodtam olyanokkal is akik betegek voltak mert úgy gondoltam en nem leszek beteg mert korábban sem voltam. Aztán egyszercsak megis megtörtént. SENKI nem hallhatatlan és azt a fajdalmat és szemvedést senkinek nem kívánom amin át kellett mennem.
2020. júl. 3. 14:17
 16/23 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom, hogy milyen oktatásban részesültél, ha annyit nem tudsz, hogy csak akkor betegszel meg vírusoktól, vagy baciktól, ha arra fogékony vagy.

3 videó a fogékonyságról:

[link]

[link]

[link]

És nemcsak testileg lehet valaki gyenge, ha lelkileg, pszichésen le vagy gyengülve, akkor úgyszintén fogékony lehetsz arra, hogy könnyebben elkapd a vírusokat, mert fogékonnyá válsz rájuk. Ha a szervezetedet túlságosan leterheled a fizikai kemény sporttal, attól le tud gyengülni az immunrendszered.

Nem fotelharcos vagyok, hanem tájékozott. Te pedig vegyél vissza az arcodból, különben az ajtó fog egyszer jól pofánb..szni téged.

2020. júl. 3. 14:40
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Annyira éreztem, hogy Lenkei is előkerül előbb-utóbb, ha már fogékonyságról van szó. :DDD

Székely Sándorra vagy Andrew Wakefield-re nem szeretnél még hivatkozni? :D

2020. júl. 3. 14:48
 18/23 anonim ***** válasza:
17%

Nem, a magadfajtákhoz nincs több mondanivalóm.

2020. júl. 3. 14:53
 19/23 anonim ***** válasza:
23%
(Még mielőtt másba kötnél bele: én nem a tüdőgyulladásos influenzás válaszoló vagyok. Mindenesetre teljesen egyetértek vele.)
2020. júl. 3. 14:56
 20/23 A kérdező kommentje:
Koszonjuk
2020. júl. 3. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!