21/26 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók megtennétek, hogy a ki kezeket nem tetszik-nem tetszik módra használjátok?
Köszi.
2020. jún. 13. 14:53
23/26 anonim válasza:
Mert hülyék vagy mert rosszul vannak a maszktól, van aki annyira szarul volt korház lett a vége.
24/26 anonim válasza:
#19 Magyarországon magas a halálozási arány. Mai napon 4077 igazolt összes fertőzésre jut 565 elhunyt. Az 13,86 %-os halálozási arány, irtó magas.
25/26 anonim válasza:
Nekem a szám is kint van sőt még az állam is
26/26 anonim válasza:
24-es vagyok, érdekes ez a masszív lepontozás.
Attól, hogy nem tetszik, még ezek a hivatalos adatok.
Teljesen nyilvános, hivatalos adatokat közöltem, bárki egyszerűen hozzájuk férhet.
Mai napon egyébként 4079 igazolt összes fertőzésre jut 568 elhunyt. Az 13,92 %-os halálozási arány. Van ennek oka, hogy miért ennyi, több is (pl. sok idős fertőzött, sok más miatt kórházban ápolt fertőzött, és mindehhez kevés teszt). De még ezeket figyelembe véve is magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!