Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Minek gumit húzni ha úgysem...

Minek gumit húzni ha úgysem véd szinte semmitōl ?

Figyelt kérdés

HPV, BV, Chlamydia és még sok más ellen sem véd.

Nagyjából csak a HIV ellen jó. Az meg baromi ritka.

Akkor miért húzzak gumit ? ( a lány tudom hogy szedi a tabit)

2020. jún. 3. 12:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Mert személyes kérdésem lenne amit nem szeretnék mindenkivel megosztani. Ha visszaírsz, elmondom.
2020. jún. 3. 13:35
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem személyes kérdéseket írtál, hanem olyanokat, amiket itt nem mertél volna leírni, mert csak még jobban lejön belőle, hogy milyen egy provokatív kis gyökér vagy. :D
2020. jún. 3. 13:39
 23/27 A kérdező kommentje:
úgy értem azt most irnám le, csak írj vissza!!!!
2020. jún. 3. 13:41
 24/27 anonim ***** válasza:
82%
Eleve gomba ellen, hív, tbc, szemölcs, hepatitis és sok kórokozó baktérium ellen véd. Ja hát meg gondolom tudsz róla, hogy a fogamzásgátlás miatt találták ki..(elsősorban) ;)
2020. jún. 3. 14:13
 25/27 anonim ***** válasza:
29%

A kérdezőnek igaza van sajnos, tényleg csak kb a HIV ellen jó, a többi nyavaja sajnos sokkal szívósabb, és túléli a levegő oxigéntartalmát.

Ha valaki a gumival akar biztonságban lenni akkor kb az egész testére húzza fel, ne csak a nemiszervére, na úgy már véd más ellen is.

A tapogatást a csókot a bőr érintkezését a verejtéket / egyéb nedvek ide oda kerülését nem védi ki egy óvszer!

Ahhoz, hogy valaki egy sima gumival biztonságban legyen, eléggé szabálykövető és fegyelmezett szexet kell produkálnia, a valóság meg kb az hogy összevissza tapogatják egymást is a gumit is, aztán meg nyúlnak mindenhova, merthát a gumi az aztán fent van.

Na ezt szerintem az "elméleti" védelem...

2020. jún. 4. 18:43
 26/27 anonim ***** válasza:
29%
Arról már nem is beszélve hogy valaki úgy teleküldi a kotont, hogy a csaj a szélénél préseli ki a cuccot belőle a szűk hüvelyével..
2020. jún. 4. 18:45
 27/27 anonim ***** válasza:
19%
Ha barátnőd van, akiben megbízol, egyszerűbb elmenni ketten egy teljes kivizsgálásra (HIV, gomba, nemi betegségek), majd a remélhetőleg negatív eredmény birtokában fogamzásgátlóval élni a (nemi) életeteket. Ha meg alkalmi kapcsolat, én maradnék a guminál és saját magam rendszeres ellenőrzésénél.
2020. jún. 11. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!