Amíg nincs védőoltás, vagy nem szűnt meg terjedni a járvány, addig nem szabad elfelejteni a létezését!
A legfrissebb hír szerint képes a levegőből is fertőzni, nemcsak cseppfertőzéssel terjed. Ezért már keveslik az eddig ajánlott biztonsági távolságot. Cikk róla itt:
Nálunk a megbetegedesek számához képest nagyon magasak a halálozási adatok így ez azt bizonyítja hogy nagyon sok a felderitetlen eset. Sajnos veszélyeztetett vagyok pár éve nagyon beteg lettem az influenzától és a tüdőm károsodott nem szeretnék átmenni ezen mégegyszer így én vigyázok. Nem csak most influneza szezonban is. De nem ülök azért otthon viszont a maszkot felveszem zárt terekben. Munkahelyen szerencséte egyedül vagyok ott a távolságot próbálom tartani ha találknunk kell. Sajnos ott senki nem hord maszkot és senkit nem érdekel az egész. Nem megnyugtató de ez van. :( ismerősökkel talalkozunk de szabadtéren szóval azért nem mondtam le az életről mert azt sem lehet. De óvatosabban mjnt korábban.
2020. júl. 8. 12:25
23/28 anonim válasza:
Emberek, a nagy pánikolás közepette ugye azt észrevettétek, hogy mostanság nem hal meg egy beteg se daganatban, se öregség miatt...stb.. csakis a kitalált koronavírusban. Milyen "érdekes", nem? Még szegény Bálint gazdára is rákenték, hogy koronavírusban halt meg, még véletlenül se azért, mert 101 éves volt.
És ti emiatt vagytok úgy beszrva?
Hazánk lakosságára viszonyítva is csak 0.006%, akiket ebben a kamujárványban koronavírusosként elkönyveltek halottként.
2020. júl. 8. 13:40
24/28 anonim válasza:
Utolsó azon azért elkondolkoztál, hogy ez kinek és miért lenne jó? Gondolod az összes kormanyfő titokban összebeszélt, hogy találjunk ki egy járványt és tegyük tönkre minden ország gazdaságát. Tegyünk tönkre a turizmusból élőket, a vendéglátósokat a kultúrális szférat és szüntessük be az oktatást is mert minek az. Nem kellenek iskolák majd mindenki tanul valamit otthon a szüleitől ahogy 800 évvel ezelőtt. :) Az orvosok meg egeszségúgyisek pedig ez idő alatt elmentek nyarlani mert semmi dolguk nem volt. Mivel az ellátasok többsége is szünetelt. Ugye ezt te sem gondolod komolyan. Ha igen akkor nagyon buta vagy.
2020. júl. 8. 14:18
25/28 anonim válasza:
Hallottál már olyanról, hogy Nagyhatalmak? Ők irányítanak mindent. Bill Gates is ezért fejleszti ki a chipes oltást.
Mindegy. Nem az agymosott médiából kéne tájékozódni.
2020. júl. 8. 14:21
26/28 anonim válasza:
Igazad van, ha nem a médiából tájékozódnának, tudnák, hogy a Föld lapos, chemtrail... és el se gondolkodnának már azon, hogy kamu-e a vírus.
2020. júl. 8. 14:29
27/28 anonim válasza:
"Nem a médiából kéne tájékozódni" hmmmm hanem honnan? Mellesleg mondjuk én pont állatorvos vagyok tehát még némi valós tudásom is van a vírusok felépítéséről, fertőzőképességéről. De nagyon érdekel honnan kéne tájékozódni? :D Tőled vagy Józsitól a kocsmában esetleg Mariska nénitől a piacon. Ő biztos tudja mi történik a világ másik felén. Gyakran jár arra. :D Ha a butaság fájna te ordítanál.
2020. júl. 8. 19:43
28/28 anonim válasza:
Na a nagyhatalalmak 25öske. Az ufók voltak de ne mond el senkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!