Foglalkoztok még a koronavírussal?
Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 12:47
11/28 anonim válasza:
Nagyonsok kamu van ebben a koronavirusban. A virus halalos a kronikus idos begekre. Ezert kellett otthon maradni. De vilagszerte nagyonsokan elkaptak es labon hordtak ki ( a 45 ev alatiak akik nem koronikus betegek).
Sokmindent a virusra fognak es sok baloldali ceg kezdett el maszkot, vedoruhat, fertotlenitoket gyartani, sajnos nekiek bejott ez a virus :(
12/28 Rehatronusz válasza:
Túl van reagálva(thanks media) már ha egyáltalán létezik. Szerintem a világ vezetők csak kitalálták, vagy veszett elefántot csináltak egy bolhából.
13/28 anonim válasza:
Persze, ment a néphülyítés ezerrel. USÁ-ban évente 20-40 millióan betegednek meg influenzában. Akkor a mostani 2 millió koronavírusos az mi? 5-10 %
Alighanem jópár hasonló járvány végigfutott már a földön, csak akkor senki nem kerített ekkora cécót köré.
Ettől függetlenül vigyáztam az idősekre és a betegekre.
14/28 Laylah válasza:
Eddig sem foglalkoztam vele, de a maszkot ugyanúgy hordom tömegközlekedés és boltolás során. A kesztyűt már elhagytam, belerohadt a kezem, de továbbra is igyekszem semmit meg nem fogni a buszon. A boltban meg elkerülhetetlen.
15/28 A kérdező kommentje:
És fertőtlenítitek, amit a boltban vesztek?
2020. jún. 11. 12:51
17/28 anonim válasza:
Szerintem lehet félni még mindíg; mert én hiába vigyázok, ha a másik a hülye és rámköhög....
18/28 Laylah válasza:
Mondjuk én olyan környéken lakom, ahol a 20 km-es körzetben nem volt eddig egy fertőzött sem, aki felelőtlenül elterjesztette volna a tömegben a vírust. Volt néhány karanténba zárás, de a vírus nem terjedt tőlük tovább senkire (ha egyáltalán betegek voltak), leginkább külföldről hazajöttek voltak.
19/28 anonim válasza:
Igen, és baromira idegesít, hogy feleslegesen keltik a pánikot körülötte és ennyire hipochonderré tettek ilyen sok embert.
20/28 anonim válasza:
Néha még megetetem őket, de igazság szerint már kezdenek terhessé válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!