Orvosok megfertőztek egy kórházban...Antibiotikum hatású húgyúti élelmiszerek, gyógynövények vagy fűszerek? Ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Sintér, bűnöző orvosok egy vesekő operáció alkalmával megfertőztek.Az antibiotikum hatású gyógyszerek egymás után rezisztensé váltak. Már csak egy hatóanyag maradt, amit be sem merek szedni. Aztán csak kórházban adható antibiotikumok maradnak, amire nem érvényes a TB-m.
Valamilyen alternatív népi kezelést keresek. Most az almaecettel próbálkozom. Most hallottam a fehér mustármagot.
E-coli baktériumról van szó.Az utolsó mikrobiológiai vizsgálat alapján az Amoxicillin-Clavulansav-ra érzékeny még a baktérium.
2020. máj. 29. 17:14
21/23 anonim válasza:
Nekem is e.coli volt. Úgy látszik ez ilyen szívós fajta. Nem tudom, hogy neked mi fog beválni, de mivel neked se segít a gyógyszer, gondoltam egy a bajunk. Nekem szerencsére sosem ment rá a medencémre, vesémre, pedig durva fájdalmaim voltak. Valakinek nem kell ennyi se és rámegy a medencéjére. 3 litert megittam mindennap. Ha eddig nem ittál sokat, akkor fokozatosan csináld, mert nem fogod tudni meginni a 3 litert. Lehetőleg vizet vagy teát. tök mindegy milyen víz, csak ne legyen cukros. Én filtereset ittam és nem raktam bele semmit. Lehetőleg te se, vagy csak minimálisan cukrot esetleg édesítőt. A bacik szeretik a cukrot. Gyógyszertárban, rossmannban találsz gyógynövényeket, rá van írva mire jó. Abból vegyél pár fajtát (kb3-4), most fejből nem tudom mik jók, de segítenek a dolgozók, ha nem tudod. Itt egy recept, ami nekem segített a fájdalmakon: mindenből tettem 1-2 evőkanállal a teámba (vagyis nyilván a szűrőbe), egy kis ánizs, és gyömbér (ezt por formájában tettem, mert csak az volt) kb 1-2 kiskanál, igazából a gyömbér a lényeg. Na ezt megittam és órákon belül elmúlt a fájdalom, nem kellemes ital előre szólók, a gyömbér elég erős. Citromot tehetsz bele. Ha hasmenésed van tőle, mármint a gyömbértől akkor inkább ne igyad, mert nekem a rendes gyömbértől szokott. Arra is vigyázz, hogy elég vitamint, sót vigyél be, mert kimossa a sok víz.
22/23 A kérdező kommentje:
Freeway Ice Tea a neve ennek a Liedle-ben vásárolható 1,5 literes teának, ami sajnos cukorral van édesítve. akkor ezt nem is használhatom? Kár mert ebből simán meg tudok inni 3 litert naponta.
2020. jún. 1. 16:21
23/23 A kérdező kommentje:
Most próbálok ki egy új receptúrát.
1,5 liter víz, 8-10 g C vitemin, 2 - 2,5 evőkanál szűretlen almaecet, pár csepp mesterséges édesítő.
Ihatóbb mint bármilyen eddig használt tea
2020. jún. 1. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!