Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Orvosok megfertőztek egy...

Orvosok megfertőztek egy kórházban...Antibiotikum hatású húgyúti élelmiszerek, gyógynövények vagy fűszerek? Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

Sintér, bűnöző orvosok egy vesekő operáció alkalmával megfertőztek.Az antibiotikum hatású gyógyszerek egymás után rezisztensé váltak. Már csak egy hatóanyag maradt, amit be sem merek szedni. Aztán csak kórházban adható antibiotikumok maradnak, amire nem érvényes a TB-m.

Valamilyen alternatív népi kezelést keresek. Most az almaecettel próbálkozom. Most hallottam a fehér mustármagot.

E-coli baktériumról van szó.Az utolsó mikrobiológiai vizsgálat alapján az Amoxicillin-Clavulansav-ra érzékeny még a baktérium.

#fertőzés #kórházi fertőzés #bakrtérium #pancser orvosok #urológia, vizelet
2020. máj. 29. 17:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nőver vagyok, tudom a hatóanyagokat, tanultam gyógyszertant. Onnam tudom azt is,hogy az ecettel nem ersz semmit az e-coli ellen.
2020. máj. 29. 17:57
 12/23 A kérdező kommentje:

11

még mindig nem tudok ehhez az ajánlott cucchoz hozzá jutni: augmentin amit az előbb ajánlottak.

2020. máj. 29. 18:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Azt szedd be amit felirtak
2020. máj. 29. 18:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Sokszor tenyésztés nélkül vakon írnak erre gyógyszert...szerencsés vagy h ki lett tenyésztés és célzott kezelést kapsz. Nem véletlen lett felírva az a gyógyszer és minél tovább halogatod annál nagyobb az esély egy vesemedence gyulladasra ami tuti kórház. Ezek a baktériumok nem múlnak el házi kezelestol...a lényeg Szedd végig a gyógyszert így nem alakul ki rezisztencia
2020. máj. 29. 20:56
 15/23 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nem akarlak elkeseríteni, de én a létező összes amtibiotikumot beszedtem amit Mo-n forgalmaznak. Az utolsó már a leprára is hatással tudott lenni. A sok szartól kiütéseim lettek, viszkettem mint az állat. Na innentől kezdve nem szedek antiszart. Ezért kúráltam ki magam. Csak szólok, hogy ez neked is benne van a pakliban
2020. máj. 30. 08:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Esetleg az Urzinolt próbáld ki
2020. máj. 30. 10:56
 17/23 A kérdező kommentje:
15És akkor hogyan kúráltad ki magad , és én mit tehetek?
2020. máj. 30. 20:48
 18/23 A kérdező kommentje:

15

És akkor hogyan kúráltad ki magad , és én mit tehetek?

2020. máj. 30. 21:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Sok víz, tea és türelem. Ez kimossa a bacikat. Nekem is hónapok teltek el még teljesen rendbe jöttem és öltözz fel mindig melegen, védd a derekad, talpad, feneked. Ha nem vigyázok újra előjön, de nem annyira durván. Nem tudom nálad hogy jelentkezett, de én nem tudtam egyenesen menni, max pár métert tudtam menni és irtózatosan fájt.
2020. máj. 31. 22:52
 20/23 A kérdező kommentje:

19

Orvosok fertőztek meg egy lézeres, kábeles vesekő zúzás alatt.

Azt kérdezném hogy milyen teát ittál?

Ugyanilyen E-coli baktérium volt szintén nálad is?

Milyen teákat ittál?

Napi hány liter tea vagy víz bevitele szükséges?

Itt ijesztgetnek hogyha nem szedem be az utolsó antibiotikumot akkor vesemedence gyulladás meg ki tudja mi lehet még..Ez valós veszély akkor is ha nagy folyadék bevitel van?

Csak tiszta víz lehet a vagy -icetee (jegestea)- is lehet a spaar-ból. -ez utóbbi könnyebben csúszik és többet meg tudok inni belőle?

2020. jún. 1. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!