Orvosok megfertőztek egy kórházban...Antibiotikum hatású húgyúti élelmiszerek, gyógynövények vagy fűszerek? Ismertek ilyet?
Sintér, bűnöző orvosok egy vesekő operáció alkalmával megfertőztek.Az antibiotikum hatású gyógyszerek egymás után rezisztensé váltak. Már csak egy hatóanyag maradt, amit be sem merek szedni. Aztán csak kórházban adható antibiotikumok maradnak, amire nem érvényes a TB-m.
Valamilyen alternatív népi kezelést keresek. Most az almaecettel próbálkozom. Most hallottam a fehér mustármagot.
E-coli baktériumról van szó.Az utolsó mikrobiológiai vizsgálat alapján az Amoxicillin-Clavulansav-ra érzékeny még a baktérium.
hogy-hogy nem érvényes rá a TB-d? ilyen van, hogy bizonyos gyógyszerekre nem érvényes a TB?
és ha egy csomó antibiotikumra már rezisztens vagy, miért gondolod, hogy az almaecet segítene?
1
Naponta kétszer egy kanál almaecet vízben vagy icetee-ban feloldva. Mi ebben a furcsa? Most kezdtem...
4
tőzegáfonyát szedtem de nem ért semmit.
10/4-diken volt a baktérium, most 10/5-iken van, tartósan, az antibiotikumok szedése ellenére. szóval kell valami alternatív dolog.
7
augmentin tartalmazza a Amoxicillin-Clavulansav-at ?? Honnan tudod hogy ezt írták fel?
Na megnéztem, Aktil-Duo 875 MG/125 MG filmtabletta. Erre szól a recept amit nem váltottam ki...
Eddig az antibiotikumok vagy egyáltalán nem működtek, mint pl.Xorimax 500 mg-os, vagy pedig alig , vagy pedig 3- és 10 nap után megszűnt a hatásuk.
azért nem akarom beszedni ezt az utolsót mert egy TUMT műtétre készülök egy fizetős klinikán és az operáció előttre szeretném tartalékolni a hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!