1 hete hatalmas stressznek vagyok kitéve. Tegnap feküdtem és hirtelen elkapott egy olyan izomláz az egész testemben mintha előtte egy nappal edzettem volna vagy valami. Derék, kar, láb, ujjak. Ezt okozhatta a nagy stressz?
Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 00:09
1/3 krisztina2418 válasza:
Igen lehet fizikai tünete a stressz hatásnak és hosszú távon is rossz hatással lehet az egészségedre pl szív elegtenseg,stroke vérrög,stb. Próbáld ki iktatni a stressz faktort vagy fordulj pszichológushoz vagy beszéld meg valakivel aki meghallgat
2/3 anonim válasza:
A stressz eléggé sokmindent tud okozni. Akár ezt is.
3/3 anonim válasza:
Kipróbálhatod hosszútávon az ashwagandát, rhodiolát, de főlegvigyázz az étkezésedre, ne használj "műkajákat", melyek tele vannak adalékanyagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!