Nem idős krónikus beteg embertársak! Ti hogy élitek meg a koronavírust és mit vártok a következő hónapoktól?
Figyelt kérdés
Elsősorban autoimmun betegtársak véleményére vagyok kíváncsi hiszen nekünk a legrosszabb az immunrendszerünk, de érdekel magas vérnyomásos/aszthmában szenvedő emberek véleménye is, mert ők is veszélyeztetettek hiszen a korona az érrendszert/tüdőt is támadhatja. Mennyire féltek attól, hogy megszüntetik a korlátozásokat, vissza áll a régi kerékvágás, de ti ugyanúgy veszélyeztetettek lesztek? Mit vártok a jövőtől? Ha egy életkort is írnátok azért külön hálás lennék. Köszi.#vírus #fertőzés #immunrendszer #fiatal #krónikus #maszk #kijárás #koronavírus #Győrfi Pál #alapbetegség
2020. máj. 10. 21:04
11/20 A kérdező kommentje:
#9: Hivatalosan az, nem hivatalosan pedig lazán átvészelnéd a koronavírust, ha ilyen csekély tüneteid vannak és még az is simán lehet, hogy folyamatosan elhagyhatnád a gyógyszereket is ha ennyire nincs jelen a betegség. Az asztmából simán ki lehet gyógyulni ha nincsenek tünetek. Gyerekként én is ebben szenvedtem de azóta semmi jele és gyógyszert se szedek már brutál régóta. Kérdezd meg a kezelőorvosod erről.
2020. máj. 16. 20:44
12/20 anonim válasza:
Sajna allergiás asztma, így a megelőző sajnos emiatt is kell. Egyébként tényleg érdekes, hogy az asztma ilyen sokat tud javulni a gyerekkori állapotokhoz képest.
13/20 anonim válasza:
Nekem relfuxom van erős légúti tünetekkel, ez köhögésben, krákogásban és légzészavarban is megmutatkozik. Gyógyszerekre nem reagált.
Elég szar így élni, ha nem lennének a háziállataim még kis is állnék a tömegbe, nyugodtan szabadítson meg ettől a fostalicska betegségtől meg az egyébként is pocsék életemtől a Covid.
14/20 A kérdező kommentje:
#13: Én is gondoltam már rá, hogy megpróbálom elkapni, de amilyen szerencsétlen vagyok tuti rászabadítanám a szintén krónikus beteg szüleimre, akik meghalálnak én meg pár hét szenvedés és vajúdás után kigyógyulva tök egyedül maradnék 0 bevétellel és mehetnék a híd alá.
2020. szept. 21. 11:42
15/20 anonim válasza:
Ne legyetek ennyire depisek!
16/20 A kérdező kommentje:
#15: Egészséges emberként könnyen beszélsz. Elkapom a vírust és ott halok meg egyből olyan gyenge az immunrendszerem. Magamat még nem is sajnálnám, de szüleim is krónikus betegek ráadásul és fiatalként még mindig nagyobb eséllyel élném túl, mint ők.
2020. szept. 22. 11:59
17/20 anonim válasza:
Azt honnan tudod látatlanban, ki egészséges és ki nem?
18/20 A kérdező kommentje:
#17: Onnan, hogy nincs tünete, emiatt nem szükséges elmennie orvoshoz = egészséges. Aki nem egészséges az kínjában úgyis az orvosnál köt ki, mert a munkavégzését ellehetetleníti.
2020. szept. 22. 12:19
19/20 anonim válasza:
Nem ezt kérdeztem, hanem azt, hogy te itt egy emberről pusztán egy komment alapján hogy döntöd el, hogy egészséges-e.
20/20 anonim válasza:
Onnan, hogy nincs tünete, emiatt nem szükséges elmennie orvoshoz = egészséges. --> Nagyon szuper szemeid lehetnek, hogy te látatlanban ilyeneket meglátsz ismeretlen emberekről. O.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!