Nem idős krónikus beteg embertársak! Ti hogy élitek meg a koronavírust és mit vártok a következő hónapoktól?
"Sokan úgy érzik, hogy szilárd hitük felmenti őket a gondolkodás alól, sőt, felháborítja őket, ha mások gondolkodnak."
Mahatma Gandhi:
"Kétféle hatalom létezik. Az egyik a büntetéssel való félelemmel éri el a célját, a másik a szeretetteljes cselekedetekkel.
A szereteten alapuló hatalom százszorta hatékonyabb és maradandóbb mint az, amelyik a büntetéstől való félelemből ered."
Szeretettel mindenkinek: én, és az idézettek.
(Nem reklám az idézés, de fotózott szöveg helyett most ideírtam inkább az idézeteket.
Nem célom semmit se reklámozni. A gondolatokat közölni annál inkább, mások szolgálatára és elgondolkodtatására.
Köszönöm a megértést. Kéretik nem félreérteni.)
Tizenéves allergikus asztmás vagyok.Szoktam aggódni,idegesít hogy a korombelieknél egy fokkal veszélyeztetebb vagyok,de sok statisztika szerint az asztma nem jelent nagy kockázatot,sőt egyesek szerint védőhatásu is lehet valami sejtek alapján,ezért megnyugodtam.
Ha fiatal(abb) vagy,nem kell félni,biztos átvészeled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!