Van itt köztetek 30 alatti krónikusan beteg fiatal?

Nem alatta de a határon van
31
Krónikus csont fájdalom,asztma
Semennyire sem tartok,a többi koronavirus is szedte az áldozatait
Nehezen tudom elfogadni ,mert néha járni sem tudok
Neked mi a betegséged?

Már egész kicsi korom óta van valami. Gyógyszer mellett szinte egyáltalán nem befolyásolja az életem. Elfogadtam, hogy ez van és kész. Kamaszként az zavart leginkább, hogy a családom egyes tagjai / egyes tanáraim mekkora hűhót csaptak körülötte. Amióta felnőttem, sokkal jobb, mert a magánügyem. A koronavírustól nem félek jobban emiatt.
Ilyen esetben az a fontos szerintem
- ha gyógyítható, meg kell próbálni, ha nem, el kell fogadni, és a legjobbat kell kihozni a helyzetből
- nem szabad elhanyagolni, hiszen egy csomó minden élethossziglan nagyon jól karban tartható az életminőség jelentős romlása nélkül
- helyén kell kezelni a dolgot
- kell egy olyan orvos, akiben nem csak szakmailag bízol, de emberileg is együtt tudsz működni vele

CT bizonyítékokra épülő
valódi megoldáshoz kiinduló videó számodra, javaslom, ez legyen csupán bevezető, elgondolkodtató, nagyjából a betegséged kapcsán:
www.youtube.com/watch?v=7dp5yJCFilo
A tudományos módszerről részletes magyarázat, az egészet javaslom végignézni, EZ TUD SEGÍTENI rajtad igazán, de ez már részletes, és hosszú:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!