Nyavajognak az oltásellenesek, hogy "jaaaj, belém ne juttassanak legyengített vírust! " Létezik egyáltalán legyengített vírus? Hogyan lehetne legyengíteni valamit, ami nem is élőlény hanem csak egy adatcsomag?
Ez most felszólító főnévi igenév volt? 😂
Ja, ha az első 10 oldal minden találatát végignézem, lehet hogy még olyat is találok, hogy a vírusok tulajdonképpen földönkívüli entitások.:)
Szóval segíthettél volna megvilágosodni, hogy mi a hivatalos állásfoglalás. De megint csak egy bullshitet sikerült kiizzadni. Bullshit bingo! :)))
Mert te tudod? Vagy megint csak bullshiteket tudsz tovább generálni.
Csak terelsz, mert magad sem tudod, sem a vírus definícióját, sem a hivatalos állásfoglalást hogy most akkor élőnek számít vagy élettelennek. Akkor lennél hiteles, ha tudnál említeni forrással egy cikkét vagy munkáját vagy Heidelbergi, Hannoveri, Semmelweis vagy akármelyik egyetem professzorának. De annyira telt hogy “guglizzál”. Amikor cáfolatot kapsz, akkor nyünnyögsz hogy nem csak az első találatot kell nézni. Mondom, ha 10-et nézek akkor arra is meg van az üresfejű mantrád. De forrás és saját vélemény, tapasztalat semmi. Én beismertem hogy nem biológiai területen vagyok, de te csak nyomod a kretént, csak épp tartalom nem jön. Egy egyszerű kérdést nem tudsz megválaszolni, hogy melyik hivatalos állásfoglalásról beszélünk. (Ugyanis most a korona kapcsán is vannak nevea virológusoktól is ellentmondó szakvélemények. Kinek kéne akkor az áment kimondani hogy kinek van igaza?)
Szóval amíg csak vagdalkozol dolgokkal, anélkül hogy alátámasztanád forrással, addig úgy sem vesz senki komolyan. És addig nem is folytatsz érdemi vitát, csak veszekszel. Jobban tennéd, ha ezt az energiát önképzésre fordítanád. Akkor beszállhatsz érdemi vitába is.
Te akarod az igazadat bizonygatni. Támaszd alá. Szerintem meg neked nincs gőzöd az egészről. Így szó szó ellen. Bizonyítsd te az ellenkezőjét, ha nem tetszik. :)
A gatyámhiz nem nyúlhatnál, mert szerintem még a mosógépet sem tudod elondítani. Nincs rajta enter. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!