Aki kigyógyult a koronavírusból, az tulajdonképpen oda megy ahová, és azt csinál amit akar?
Figyelt kérdés
Hiszen ő már ELVILEG nem fertőz tovább, és ő sem kaphatja el.2020. máj. 9. 12:46
1/6 anonim válasza:
Nem, rá is vonatkoznak ugyanúgy a szabályok, amúgy olvastam olyanról is aki újrafertőződött, igaz nem Magyarországon, és nem tudom igaz-e, de annyira új még ez a vírus, hogy talán senki nem tudja megmondani.
2/6 Salx Narval válasza:
Azt mondta a prof a hírekben, hogy aki átesett rajta az kb 2-évig védettséget élvez de még nem ismert a teljesen a vírus természete. Hogy ezt a 2-évet mire alapozta azt nem részletezte, a műsorvezető pedig nem kérdezett rá. Én is úgy vélem, hogy egyelőre sok a homályos folt a vírus természetét illetően, mindig más. A rendeletek mindenkire vonatkoznak még nincsenek kiemelt egyének, csoportok.
3/6 anonim válasza:
És mivel igazolja majd, hogy ő már átesett rajta ?
4/6 macflower válasza:
Egy Angliában élő barátom tesztje lett pozitív a napokban. Ő az íz és szaglás elvesztéséről beszélt és köhögött majd esténként belázasodott. Hullámokban mesélte hogy hol a hideg rázta hol a meleg öntötte el. Ez tartott kb 2 napig és ennyi. 4-5 nap alatt lement nála az egész. Most kérik hogy a tünetek elmúlása után 7 napig ne menjen sehova és utána automatikusan gyógyultnak minősítik.
5/6 macflower válasza:
Másik kérdéshez akartam írni de végülis ide is jó lesz...
6/6 anonim válasza:
Én holnap hivom fel az orvost köhögök 1 hete, esténként hőemelkedés és a köhögéstől fáj a torkom. Cukorbeteg vagyok 44 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!