Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek a koronavírus...

Szerintetek a koronavírus mikor fog tetőzni hazánkban?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 22. 01:24
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

Az utolsó vagyok..

A kérdésedre a válasz pedig az, hogy szerintem is májusban fog tetőzni, de nem biztos, hogy az elején, hanem mondjuk a közepén esetleg a végefelé.

2020. ápr. 23. 16:43
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg akkor ha Orsós Viktor azt akarja!
2020. ápr. 23. 18:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem az igazságról szól eddig is hazudoztak nekünk össze vissza

Egyszerűen muszáj volt kitalálni egy idő pontot minél hamarabb így lett a május 3. ami szerintem jó lépés volt Orbántól akkor is ha hazudik.Elkell indítani a gazdaságot nincs mese minden egyes otthon töltött nap egyre nagyobb válságba sodor minket.

Május 3.án ahogy apánk megálmodta akkor fogunk tetőzni és kb 3hétre lebontva vissza állunk a normális életbe.Ha nem így lesz akkor még jövőre se fogunk kimászni a válságból hanem lehet 10-20év múlva.

Mindennap számít már nagyon ketyeg az óra.

2020. ápr. 23. 18:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
És ez a három előadó építi a tetőt? 🤔
2020. ápr. 26. 18:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Celike szerint 2 7 múlva
2020. ápr. 26. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!