Szerintetek a koronavírus mikor fog tetőzni hazánkban?
Ebből a görbéből még akármi is lehet.
Eleve nagyon ugrál, kicsi az országunk.
Csak találgatni lehet..
Ugyebár arra is megvan az esély, hogy sikerült beazonosítani az összes aktív esetet és a vírus ezentúl nem fog fertőzni, de erre értelemszerűen senki sem tenne nagyobb összeget tétként.
Szeretném én is azt hallani, hogy a vírus megszűnt Magyarországon, de sajnos nem látni rá nagy esélyt, viszont a legnagyobb esélyt jelenleg a tudósok arra tesznek, hogy május elején fog tetőzni a járvány és május végén meg befejeződik.
Én abban bízok, hogy talán júniusra már teljesen újraindul az élet Magyarországon természetesen koronamentesen, de arra is felkészülök lelkileg, hogy akár tovább is elhúzódik a várva-várt pillanat.
Természetesen én abba is beleegyeznék, hogy 3 hétig szigorú kijárási tilalmat vezessen be a kormány és ezzel szinte garanciát kapnánk a júniusi lecsengésre meg abba is, hogy már most egyre több és több korlátot oldjanak fel és ezzel is segíteni a gazdaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!