Neked mi a véleményed az ilyen idiótáról?
Tegnap voltam bevásárolni, általában csak heti 1x megyek, pont az olyan emberek miatt, mint amilyet tegnap is láttam. Egy 60-65 éves csávó volt, aki egy trottymobillal érkezett bevásárolni (biztos tudjatok, amilyen az öregeknek van és lehet lassan vezetni, csomó helyre be lehet vele menni pl szupermarket), és a lényeg hogy úgy köhögött, hogy nem tette a pofája elé a kezét. Igen, direkt írtam “pofát”, mert az ilyen véglényt nem tudom embernek tekinti, aki a járvány kellős közepén köhög a nagyvilágba. Legszívesebben fejbe rúgtam volna.
Neked mi a véleményed erről?
"Ha elmúlt 65, és tényleg trottymobilja volt"
Nem minden mozgáskorlátozott 65 éven felüli, ahogy nem minden idős sem. Gyakran olvasni itt, hogy idős embert lát a boltban, amikor a 65 felettiek nem lehetnének ott. Az is idős, aki még nincs 65 éves, de ha csak 64 nem mehet máskor.
"Trottymobil"!:-D
Viccet félretéve, igencsak felelőtlenség szanaszét köhögni, tüsszögni, nemcsak a jelenlegi helyzet idején. Bármit át lehet adni másoknak.
Mondjuk én már nyúltam takonyba! is egy buszon, az se volt semmi. Mihelyst leszálltam, futottam egy nyilvános vécébe, hogy alaposan lemossam, mivel a törlés nem elég...blöeh!
Szóval én már nem is csodálkozom.
Nekem az egyik kollégám olyan, hogy direkt közel jön 20 centire és köpködve beszél, érzem a nyálcseppeket sokszor az arcomon meg a lehelletét.
Persze akkor is bejön dolgozni amikor ömlik a takony a fejéből. Mert ő bírja... aztán 2 hétre rá 10-15 ember betegszik le.
Na ilyen embereket úgy fejberúgnám én is.
Ja és ő mondta ezt mikor megjött spanyolországból feb végén az arcomba nyomulva:
"Ha én ott elkaptam, akkor megérdemlitek hogy meghaljatok"
Akkor még 100 fertőzött volt csak spanyol oban akkor...
Azért mondta mert csak ritkás hegyi falvakban túráztak, és hogy ott úgy sem volt senki beteg.
Persze a repteret megjárták.
Na mindegy, tőle legalábbis nem kaptuk el, én már akkor is FFP3-ban dolgoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!