Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van mégis egyre több...

Miért van mégis egyre több ember az utcán, utakon?

Figyelt kérdés

Hát bmeg, hiába emelkedik a fertőzöttek száma, felénk mégis egyre többen jönnek-mennek a városban, az utak ugyanúgy szinte tele vannak autóval, a motorosok vígan rideolnak, satöbbi.

Vége a veszélyhelyzetnek vagy mi? Csak én nem tudok róla?

2020. márc. 26. 09:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%
#20 Miköze ennek a magyarokhoz? Nem láttad mi ment az olaszoknál, meg spanyoloknál? Ahhoz képest fegyelmezettek vagyunk. De komolyan nem értem mire gondolsz. Szinte mindenki csak dolgozni jár, amit kell, hisz ettől még nem állhat meg az élet és a teljes gazdaság jelen helyzetben.
2020. márc. 26. 11:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokan járnak még dolgozni, mert muszáj. Ott még együtt van össze zárva a sok ember! Az is veszélyes, nem? Például egy gyárban. Utána szépen buszozik haza, és viszi haza a vírust. Ilyen alapon, dolgozni sem szabadna járni senkinek, mert veszélyes!
2020. márc. 26. 13:27
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
70%osnak kár visszaírni amúgy, neki mindenhol van ismerőse, chicagói gettótól a debreceni klinikákig, neki mindenhol mondta az ismerőse, hogy mindmeghalunk, és amúgy is a mentő is jár egész nap.
2020. márc. 26. 13:56
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Megadom az email címüket ha nem hiszed. Elég sok helyen dolgoztam már... magyar és külföldi orvosokkal pl.

Higgy amit akarsz, komoly krízis várható az EÜben és rendesen be vannak fosva.

Nyugodj meg nem a tefajta proliknak kell a betegekért küzdeni, hanem nekik. Te maximum meghalsz vagy a családodat fertőzöd le, ha felelőtlen vagy.

2020. márc. 26. 14:03
 25/28 anonim ***** válasza:
30%
#24 Akkor áruld már el, hogy menjenek az emberek dolgozni, és vásárolni anélkül, hogy kilépnének az utcára.
2020. márc. 26. 16:30
 26/28 anonim ***** válasza:

Mondtam én ilyet?

Kínában is csak a csúcson volt szigorú kijárási tilalom amikor a katonák vitték az ételt.

Részlegesen feloldották és dolgozni, boltba lehet menni továbbra is, maszkban.

Így állították meg a járványt. Emellett nagyon szogorú emberkövetés, arcfelismerés és szociális események tiltása továbbra is érvényben van. Emiatt nem lángol fel újra.

Itt leírtam a #12-esben hogy nálunk liberális demokráciákban ez miért nem valósul meg...

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1038643..

2020. márc. 26. 16:53
 27/28 anonim ***** válasza:
71%

Félreérthetően írtam: Nálunk is csak olyan kijárási tilalom kéne ami részleges de szigorú.

Nincs tálálkozás, felesleges kijárás, autózás, mozgás. Csak munka és bolt, az is csak szelektálva és heti 1x mondjuk.

2020. márc. 26. 16:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a félkarantén nem ér semmit. Csak arra jó, hogy fél évig is eltartson. Hagyni kellett volna. 65 év felettieknek meg karantén.
2020. márc. 26. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!