Miért van mégis egyre több ember az utcán, utakon?
Hát bmeg, hiába emelkedik a fertőzöttek száma, felénk mégis egyre többen jönnek-mennek a városban, az utak ugyanúgy szinte tele vannak autóval, a motorosok vígan rideolnak, satöbbi.
Vége a veszélyhelyzetnek vagy mi? Csak én nem tudok róla?
Megadom az email címüket ha nem hiszed. Elég sok helyen dolgoztam már... magyar és külföldi orvosokkal pl.
Higgy amit akarsz, komoly krízis várható az EÜben és rendesen be vannak fosva.
Nyugodj meg nem a tefajta proliknak kell a betegekért küzdeni, hanem nekik. Te maximum meghalsz vagy a családodat fertőzöd le, ha felelőtlen vagy.
Mondtam én ilyet?
Kínában is csak a csúcson volt szigorú kijárási tilalom amikor a katonák vitték az ételt.
Részlegesen feloldották és dolgozni, boltba lehet menni továbbra is, maszkban.
Így állították meg a járványt. Emellett nagyon szogorú emberkövetés, arcfelismerés és szociális események tiltása továbbra is érvényben van. Emiatt nem lángol fel újra.
Itt leírtam a #12-esben hogy nálunk liberális demokráciákban ez miért nem valósul meg...
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1038643..
Félreérthetően írtam: Nálunk is csak olyan kijárási tilalom kéne ami részleges de szigorú.
Nincs tálálkozás, felesleges kijárás, autózás, mozgás. Csak munka és bolt, az is csak szelektálva és heti 1x mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!