Miért van mégis egyre több ember az utcán, utakon?
Hát bmeg, hiába emelkedik a fertőzöttek száma, felénk mégis egyre többen jönnek-mennek a városban, az utak ugyanúgy szinte tele vannak autóval, a motorosok vígan rideolnak, satöbbi.
Vége a veszélyhelyzetnek vagy mi? Csak én nem tudok róla?
A Hungária körúton lakom, ami konkrétan majdnem üres reggel és délután is.
Amikor le kell mennem (mert a felvásárlók miatti áruhiány miatt gyakrabban megyek boltba, mint amúgy), akkor az 1-es villamost is üresnek látom.
Nem tudom, hol látod azt a sok embert?
Én rendszeresen utazom a lényegében üres 1es villamoson, majd a 4-6on, ami szintén közel üres egész nap. A piros metró szintén iszonyat szellős, még reggeli csúcsban is. Ahová egy szinte teljesen üres Volán járattal megyek fel, ami előtte tele volt mindig, megyei jogú város - bp gyors viszonylat. 2 ember volt múltkor rajta velem együtt.
Tehát én sem értem, hol van ez a rengeteg ember, dehát mindenki mást tapasztal, a tények azt mutatják, hogy mindenhol kevesebb ember van, mivel folyamatosan ritkítják a tömegközlekedést, be vannak zárva a kávézók, stb.
Dehát biztos valami miatt így érzi az, aki azt mondja, hogy milyen sokan vannak az utcán.
A tömegközlekedés valóban üres, de attól függetlenül azért sokan kint vannak. Nem olyan kihalt mint amilyennek leírják sok helyen.
Legalábbis én ezt látom... Jó, nincsenek annyian, de azért van mozgás. Autó is azért van bőven, de gondolom azok munkába járók. Csak azért tűnt fel, mert hét elején alig volt, most meg megint nem lehet pl. előzni (nem mintha ez lenne a lényeg, csak éreztetni akarom) mert folyamatos a szembejövő forgalom a város közelében, ill. a városban is, még így is van hogy egy lámpánál másodszorra sikerül átmenni.
Konkrétan Nyíregyháza.
Van mozgás, mivel az emberek minimum fele továbbra is jár dolgozni, nincs kijárási tilalom, bevásárolni el kell menni, szeretteidet meg kell látogatni. Egyelőre még ezt mind lehet.
ahhoz képest rohadt kevesen vannak az utcán.
#14 nem az autón keresztül fogják, nyilván. De ki-beszállni, más emberekkel érintkezni csak kell valahogy nem...?
Nem városban előzök, én az országútra értettem.
Talán sokan úgy vannak vele, hogy hónapokig nem fogják bírni a bezártságot. És még eljöhet a kijárási tilalom, azt elég lesz 4 fal között kibírni.
És tudod nem mindenki pánikol. Úgy értem hidd el, sokan vannak, akiknek a legnagyobb félelme az, hogy hónapokig be lesz zárva. Aki kijár is tisztában van vele, hogy simán elkaphatja.
Mondjuk én is megyek mindjárt, pelenkát kell szerezni a babámnak, mert a házhozszállítás most használhatatlan.
Ezért kéne már kijárási tilalom. A sok barom képtelen betartani a "kérést".
A magyar mindig ilyen volt.
1 milliós büntetés, autó/motor elkobzás ha többször lebukik az ember.
Itt vidéken már nagyon sokan vannak kórházban, folyamatosan jár a mentő. (Utcánkban is)
Debreceni Egyetem idegsebész professzor ismerősöm nagyon el van keseredve amúgy. Egyszerűen minden egyes kimászkálással az orvosokkal és az ápolókkal b...sztok majd ki. De csúnyán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!