Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fájdalom és szenvedésmentes...

Fájdalom és szenvedésmentes koronavírus fertőzésben meghalni?

Figyelt kérdés
Szerintem ha nehezen kapsz levegőt, akkor már egy idő után rákötnek egy lélegeztető gépre ott ugye elaltatnak és gépen tartanak. Gondolom akkor már nem érzel semmit mert altatnak és utána szépen lassan ha nem tudnak visszahozni, akkor átalszol a halálba
2020. márc. 25. 20:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan ember, aki nem hallott volna már mindent a témával kapcsolatban. Aki idáig nem foglalkozott vele, az ez után sem fog.

A rossz, hogy az ember ha van félnivalója, hiába marad otthon, ha a vele egy háztartásban élőnek el kell járnia dolgozni. Simán házhoz is jöhet a vírus. Tehát a #maradjotthon sem elég.

2020. márc. 26. 00:03
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Milyen statisztikára alapozod hogy hamarosan elfogynak a dohánytermékek?
2020. márc. 26. 02:04
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Ebben az egyben igazad van. Cigi az akkor is lesz ha a fél ország lélegeztetőre szorulna.

Hiszen dohányozni muszáj... sunyiban majd a WCben, aztán visszafeküdni az oxigénmaszk alá. 😃 tipik magyartempó lenne.

Nagybátyám is ezt csinálta. Kb kivették a fél tudejét, de odafelé még cigizett a pulmonológián 😃

2020. márc. 26. 02:24
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Te mondtad, hogy hamarosan nem lesz. Mi alapján állítod, hogy pl. nem lesz cigaretta hamarosan?
2020. márc. 26. 03:42
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Én tavaly előtt voltam nagyon beteg ilyen köhögős fuldoklós dolog volt. Lehet tüdőgyuszi? Orvosig nem jutottam el, annyira szarul voltam. Csak az erkélyen ülve kaptam levegőt, egész éjjel fent voltam. Rendesen légszomjam volt. A 200 méterre lévő patikába alig jutottam el. Na azóta rettegek a köhögős vírusoktól. Úgyhogy igen, nagyon szar lehet ez a betegség félek is tőle.
2020. márc. 26. 09:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, ezt szajkózzuk, sokmindenki el fogja kapni.

NEM, NEM MINDEGY MIKOR.

Ha egyszerre beteg az egész ország az a gáz. Ha sikerül kitolni, akkor mindenkinek egyszerűbb lesz, aki otthon kifekszi, aki kórházban és aki lehet nem éli túl annak is.

Ismeretségi körben van pulmanológiás dolgozó. Addikció sajnos olyan, hogy nem lehet csak úgy elvágni. Igen, van aki fél tüdővel műtét után is dohányzik mert ha 'cold turkey' leáll, az a sokk nagyobb baj, mintha szép lassan csökkentenék az adagot.

Szóval cigi lesz, az emberek dohányozni fognak, mert sokaknak ha nem két doboz, csak napi öt szál már az is eredmény.

2020. márc. 26. 11:18
 17/17 anonim ***** válasza:
60%
Olvastam már én is történeteket, akik kigyógyultak belőle. Gondolkodtam rajta, hogy szerezni kellene tömény szénmonoxid palackot és abból szipkáznák és attól nem lehet szenvedni annyit. Végső esetben...
2020. márc. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!