Ez koronavírus lehet vagy csak simán bekapcsolt a hipochondriám?
30 éves vagyok, ma először este érzem hogy mint ha kevesebb levegőt tudnék venni. Pár napja esténként felriadtam, szintén levegő után kapkodva, aztán aludtam tovább. A mellkasomban éreztem nem rég pár napig valami furcsa fájdalmat, de enyhe volt. trüsszögni szoktam, lázam szerintem nincs.
Sokat olvasom ezeket a legújabb járvány híreket, be is vagyok zárkózva már azért 2-3 hete, és be szoktam képzelni bizonyos betegségeket, szóval akár ettől még lehet ténylegesen korona is? Ez a nehézlégzés ami kicsit meglepett csak.
Tök mindegy, hogy az-e, mivel kezelés nincs rá... amég kapsz levegőt sztem ne törődj vele hogy koronavírusod van-e, lévén 90%ban enyhe tünetekkel jár... de ez amit leírsz nekem úgy hangzik mintha teljesen be akarnád mesélni magadnak hogy re biztos koronás vagy. Ez a nagy levegővétel tipikusan ilyen pszichológiai. Most hogy ezt elolvastam én is ha veszek egy nagy levegőt légszomjat érzek... nem tünete a vírusnak.
Sztem kár foglalkozni vele hogy koronás vagy-e vagy nem, tekintve hogy többszázezren azok, és sose tudták meg magukról, akik enyhe tünetekkel átestek rajta... ugxanúgy próbálj otthon maradni mint eddig azt annyi
Ha lázad nincs és nem köhögsz, akkor nem valószínű.
Szorongástól lehet ilyen.
de köhögök egyébként több hete, nem is értem miért. Csak nem olyan durván, hanem ilyen kis köhintések.
Nem cigizek.
Szia!
Idegtől is lehet, bebeszéled és köhögsz, félre is lehet nyelni az idegtől még nyálat is. Nekem sokszor csak fáj a torkom, kapar az idegtől, pl ha valahol ( egy nagyon fontos eseményen ) szerepelnek kell előtte hetekig. Most is kapar, sőt izzadok is, de szerintem az idegtől. De muszáj megnyugodni, mert ez így tényleg gyengíti az immunrendszert és a végén még tényleg elkapunk valami szart.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!