Hogy lehet megállapitani hogy ez a védőruha jo a virus ellen, vagy csak kidobtam 25 000 Ft-ot arra hogy ha kimegyek benne az utcára akkor vagy megfertőződőm, vagy nem? Néhány kattintás és hozzná kinábol a posta.
2020. márc. 24. 20:27
2/11 anonim válasza:
Ez megfelelő védelem. De csak akkor ha tényleg hordod. Ha csak egy percre is kimozdulsz otthonról hordani kell!
3/11 anonim válasza:
Es utana hogy tisztitod meg ha hazaertel, muanyagon 72 oraig eletben marad a virus.
4/11 anonim válasza:
Műbőrből még nem láttam vegyvédelmi ruhát + azzok a nagy kerek szellőző rácsok se hasznonak védekezés szempontjából.
Szerintem teljes mértékben haszontalan.
5/11 A kérdező kommentje:
a tisztitás a legegyszerubb. 3 naponta megyek csak ki. engem is inkább a szurő aggaszt vagy hogy nem tökéletesen zárt.
2020. márc. 24. 20:44
6/11 anonim válasza:
Ez méhészeti ruha vírust ugyanúgy elkapod, de legalább nem szúrnak meg a méhek és a darazsak.
7/11 anonim válasza:
Hogy honnan tudod hogy jó-e?
Egyszerű.
25-öt adtál érte, tehát kamu.
8/11 A kérdező kommentje:
még nem adtam érte de ugy néz ki, nem is fogok.
2020. márc. 24. 21:50
9/11 anonim válasza:
Azt jól teszed. Bár azt írtad hogy már megvetted (vagy csak kidobtam 25 000 Ft-ot).
Mostanában elég sok lehúzással fogsz találkozni ilyen téren, óvatosan a vásárlással.
10/11 A kérdező kommentje:
igen, rosszul fogalmaztam, valahogy ugy kellet volni irni, hogy "ha megvettem, akkor kidobtam" de az még mindig jobb, ha csak elirok valamit mintha pénzt dobok ki rá
2020. márc. 25. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!