Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azt mondják az idősek maradjan...

Fabu kérdése:

Azt mondják az idősek maradjanak othon, de mi van azokkal akik dolgozo gyerekeikkel élnek?

Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 09:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
látható, hogy nem lenne
2020. márc. 23. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Akkor kb hetente kellene oket tesztelni.

Nalunk pl az van, en nemreg jottem haza Angliabol, mert megszunt a munkam.

Most 2 hetig a szobamban toltom az idomet, csak wc-re megyek ki, maszkkal es gumikesztyben,

kezmosassal kezdek, kezmosassal vegzek, utana fertotlenites.

Reggelibol betaraztam a szobamba, vagyis kb napi egyszer kimegyek a konyhaba szinten maszk/kesztyu, ahol apam kikeszit nekem mindent, hogy ne kelljen mindent vegigfogdosni, csak a sajat tanyeromat hasznalom.

Es vagy ajton keresztul, vagy messengeren beszelgetunk most 2 hetig. De utana is fogom tartani a tavolsagot. Szerencsere mondjuk nekem nem kell dolgozni jarnom.

Ocsem allandoan fertotleniti a kezeit, meg a furdoszobat, es ok is tartjak az 1-2 meter tavolsagot.

2020. márc. 23. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Naponta lehetne tesztelni.
2020. márc. 23. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!