Szerintetek a mostani helyzetben kisboltba vagy nagyonn boltba (pl. :Spar ) érdemesebb elmenni?
azon agyalok, hogy pl.a kisboltokba talán kevesebben járnak, ezért talán kevésbé veszélyes mint a nagyobb boltok.
Mit gondoltok?
na leírom a tapasztalatom,és hálát adok , hogy csak a kisboltba mentem.
úgy oldották meg , hogy be sem kell menni és egy kis ablakon adják ki a kívánt termékeket.
Hárman voltak benn, és mindenkin volt maszk, aki kiszogált rajta kesztyű is volt.
Na úgyhogy ha ezt tudom, akkor nem egy hétre vásárolok be, hanem így azért le lehet menni többször is nagyon biztonságosnak tűnik.
Annyi , hogy hazafelé annyira viszketett az oroom hogy hozzáértem a kézfejemmel...:D hazaértem gyorsan arcot mostam , ledobtam a maszkot , kézfertőtlenítés , ruhacsere , ruhák a mosásba és ennyi. Ennél többet mit tehetne még az ember?
Most annyi hogy azon agyalok, hogy mossam e le a termékeket amiket tudok, vagy felesleges...én nem tudom, de ha ennyi is számít, akkor azt gondolom tehetünk bármit úgyis elkapjuk.
nem hetekre, hanem egy hétre vásároltam. mondtam is az eladónak, amikor kérdezte hogy mennyi zöldséget kérek, hogy kb egy hétre ami elég.
Szerintem vírustól függetlenül is egy hétre szoktak az emberek vásárolni, nem értem ez miért gond.
Mindenből annyit vettem ami egy hétre elég, hogy ne kelljen még ennyit em kimászkálni.
Amúgy tényleg le a kalappal a bolt előtt, mert nagyon jól megoldották azt gondolom.
Így tulajdonképpen nem fogdossák össze az ételt , a csomagolást az emberek mert nem tudják.
Jó tudni, hogy így is lehet és így akár napont is le lehet menni, csak ugye azért vásároltam egy hétre, mert azért emberek közé ha nem muszáj nem szeretnék menni túl sokat, nyilván jobb egy héten egyszer tömegbe menni (mert most a boltok a legveszélyesebb helyek idézőjelesen bármilyen hülyén hangzik) mint minden nap.
Na szóval értitek..:D
és bakker csak egy csomag wc papírt vettem , és egy csomag rízst..:D lisztet meg cukrot nem is vettem, szóval nem pánikbevásárolás volt nyugi..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!